2016 En Favori Dizi 2016 | Büyük Final | Diriliş Ertuğrul vs 46: Yok Olan

Hangi dizi "En Favori" olsun?

• Diriliş Ertuğrul

Oy: 19 38.0%
  • 46: Yok Olan

Oy: 31 62.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de şöyle bi düşünce yapısı gördüm : önceden şampiyon Olamayan dizi 1. olsun.Ya sevdiğin için oy verirsin ya da diğer dizinin antisi olduğu için : burada 2. Madde daha uygun.

Bir de şöyle bi düşünce yapısı gördüm : önceden şampiyon Olamayan dizi 1. olsun.Ya sevdiğin için oy verirsin ya da diğer dizinin antisi olduğu için : burada 2. Madde daha uygun.
Diriliş şampiyon olurken de Vadi antileri Diriliş'e atmıştır, bu anticilik olayını hiçbir şekilde önleyemezsin sonuçta herkesin istediği diziye oy atma hakkı var.

Fark 6 adam getiriyim bari indirelim

Fark 6 adam getiriyim bari indirelim

@Çiğdem- kos

Son düzenleme:
Olsanizda forumun adaletsizligi ortaya cikacak 15 reytinglik diziye oy atma erken biten diziye oy at
Daha önce de dediğim gibi en çok reyting alan diziyi değil forumun en favori dizisini seçiyoruz
Reyting de bir kriter tabii ama 46'nın kalitesini de kimse inkar edemez.

evet geçen yılda Ertuğrul şampiyon oldu ama bu yıl daha çok hak ediyor bun inanın ve ona göre oy yollayın bence ab gurubunda 13 ortalamaya oynadık 15 reytingide gördük inanılmaz bölümelr çektik 46 buraya kadar geldi tebrikler ama hak yemeyin bence bu işin diğer tarafıda var

ertuğrulum

çirkinsin evde kalmışsın falan ama iyi konuştun

Görmeyeli Diriliş karşı atağa geçmiş fark azalmış 😱 46cılar oylarımızı bekletelim son anda indirelim darbeyi derim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...