2016 En Favori Dizi 2016 | Çeyrek Final | Kırgın Çiçekler vs Poyraz Karayel

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kırgın Çiçekler

Oy: 23 53.5%
  • Poyraz Karayel

Oy: 20 46.5%

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orası işin şakası ama Karagül, Poyraz'ı her anlamda geçer kalite anlamında.

Gördük evet 2.sezonuyla kaç reytingle kapadı sezonu
Onun sezon finali yaptığı gün Survivor, Kara Sevda'nın sezon finali, maç ve No: 309 vardı. Ayrıca Seviyor Sevmiyor ve Aşk Laftan Anlamaz da yeni başlamıştı. Ona rağmen fena gitmemişiz bence. Hem Karagül AB'de ilk 10 dışında kalırken biz 2 veya 3. oluyorduk.

Ne olmuş yani Karagül de zamanında Totalde 13 küsür Reyting alıyordu
Eğer kıstasın reytingse

Nedense öyle biliyorum kimdi o ya @Bully miydi yoksa

Ben de Fenerbahceliyim ne olmus yani

Anladim tabi niye anlamiyim
Aferin çabuk öğreniyorsun

Ayrıca duymamış olayım kç ile ne işim olur benim
Ha @denizz19 kafama silah dayayıp ilk bölümünü izletmişti sonra devam etmem için çok uğraştı ama eder miyim hiç keçi inadı vardır bende
Zaten devam edilecek gibi de değildi

Kırgın Çiçekler devam edilecek gibi olmayabilir ama Aşkın Peşinden tam başlanacak gibi bir dizi bence.

Ben de birkac bölüm izlemistim de cok sacma dizi

Hiç vakit ayırasım gelmiyor içimden
Her senaryonu okuma zorunluluğumuz mu var
Önceki dizilerimi ilgiyle takip eden biri olarak sorumluluğun olmalı bence. Hem şu an demiyorum ama yarın veya yarından da yakın bir zamanda okuyabilirsin.

Ben de birkac bölüm izlemistim de cok sacma dizi
Al işte yeni bir troll doğuyor
@Maskeli Fedai

O zaman Poyraz'a vereydin ya oyunu arkadaşım bizim dizimiz çok kalitelidir sürekli hastanelerde geçmez

Önceki dizilerimi ilgiyle takip eden biri olarak sorumluluğun olmalı bence. Hem şu an demiyorum ama yarın veya yarından da yakın bir zamanda okuyabilirsin.
İşte ben eski ben değilim demek ki yakında gidecem zaten buralardan senaryoyla falan vakit harcayamam hiç

Nereye gidiyorsun Allah aşkına sürekli girmesen bile ara ara uğra? Gerçi veda konusu açanlar bir şekilde geri döndüğü için içim biraz rahat.

Nereye gidiyorsun Allah aşkına sürekli girmesen bile ara ara uğra? Gerçi veda konusu açanlar bir şekilde geri döndüğü için içim biraz rahat.
Ben veda konusu açarsam giderim emin ol sözümden dönmeyi hiç sevmem

Ya tamamen gidecem ya da arada kafama göre girecem daha karar vermedim ama eskisi gibi aktif olmayacağım yani bir süre sonra belki de hiç aktif olmayacağım bekleyip göreceğiz artık

Troll konusunda @xemrexxx in eline su dökemeyiz canim
ne bileyim icimden öyle geldi zaten aday olan diziler arasinda sürekli takip ettigim bir dizi yok Survivor olsaydi ona oy verirdim hakikaten Survivor niye yok bu yarismada

Arada girmeni tercih ederim ve temelli ayrılmanı istemem şahsen. :/

ne bileyim icimden öyle geldi zaten aday olan diziler arasinda sürekli takip ettigim bir dizi yok Survivor olsaydi ona oy verirdim hakikaten Survivor niye yok bu yarismada
Oldu olacak Kısmetse Olur'u da koyalım zaten diziden farkı yok.

Dizileri oyladığımız için olabilir mi

Oy Kullanmayacaktım ama Hazar Motan'a gıcık olduğum için oyum Poyraz Karayele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...