2016 En Favori Dizi 2016 | Çeyrek Final | Kırgın Çiçekler vs Poyraz Karayel

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kırgın Çiçekler

Oy: 23 53.5%
  • Poyraz Karayel

Oy: 20 46.5%

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orası işin şakası ama Karagül, Poyraz'ı her anlamda geçer kalite anlamında. :A

Gördük evet 2.sezonuyla kaç reytingle kapadı sezonu :A
Onun sezon finali yaptığı gün Survivor, Kara Sevda'nın sezon finali, maç ve No: 309 vardı. Ayrıca Seviyor Sevmiyor ve Aşk Laftan Anlamaz da yeni başlamıştı. Ona rağmen fena gitmemişiz bence. Hem Karagül AB'de ilk 10 dışında kalırken biz 2 veya 3. oluyorduk. :A

Onun sezon finali yaptığı gün Survivor, Kara Sevda'nın sezon finali, maç ve No: 309 vardı. Ayrıca Seviyor Sevmiyor ve Aşk Laftan Anlamaz da yeni başlamıştı. Ona rağmen fena gitmemişiz bence. Hem Karagül AB'de ilk 10 dışında kalırken biz 2 veya 3. oluyorduk. :A
Ne olmuş yani Karagül de zamanında Totalde 13 küsür Reyting alıyordu :A Eğer kıstasın reytingse :F

Nedense öyle biliyorum kimdi o ya @Bully miydi yoksa :A

Ben de Fenerbahceliyim ne olmus yani :F
Anladim tabi niye anlamiyim :A
Aferin çabuk öğreniyorsun :A

Ayrıca duymamış olayım kç ile ne işim olur benim :A Ha @denizz19 kafama silah dayayıp ilk bölümünü izletmişti sonra devam etmem için çok uğraştı ama eder miyim hiç keçi inadı vardır bende :A Zaten devam edilecek gibi de değildi :A

Ayrıca duymamış olayım kç ile ne işim olur benim :A Ha @denizz19 kafama silah dayayıp ilk bölümünü izletmişti sonra devam etmem için çok uğraştı ama eder miyim hiç keçi inadı vardır bende :A Zaten devam edilecek gibi de değildi :A
Kırgın Çiçekler devam edilecek gibi olmayabilir ama Aşkın Peşinden tam başlanacak gibi bir dizi bence. :A

Ben de birkac bölüm izlemistim de cok sacma dizi :A

Hiç vakit ayırasım gelmiyor içimden :A Her senaryonu okuma zorunluluğumuz mu var :A
Önceki dizilerimi ilgiyle takip eden biri olarak sorumluluğun olmalı bence. Hem şu an demiyorum ama yarın veya yarından da yakın bir zamanda okuyabilirsin. :A

Ben de birkac bölüm izlemistim de cok sacma dizi :A
Al işte yeni bir troll doğuyor :A @Maskeli Fedai

O zaman Poyraz'a vereydin ya oyunu arkadaşım bizim dizimiz çok kalitelidir sürekli hastanelerde geçmez :A

Önceki dizilerimi ilgiyle takip eden biri olarak sorumluluğun olmalı bence. Hem şu an demiyorum ama yarın veya yarından da yakın bir zamanda okuyabilirsin. :A
İşte ben eski ben değilim demek ki yakında gidecem zaten buralardan senaryoyla falan vakit harcayamam hiç :A

O zaman Poyraz'a vereydin ya oyunu arkadaşım bizim dizimiz çok kalitelidir sürekli hastanelerde geçmez :A

İşte ben eski ben değilim demek ki yakında gidecem zaten buralardan senaryoyla falan vakit harcayamam hiç :A
Nereye gidiyorsun Allah aşkına sürekli girmesen bile ara ara uğra? Gerçi veda konusu açanlar bir şekilde geri döndüğü için içim biraz rahat. :A

Nereye gidiyorsun Allah aşkına sürekli girmesen bile ara ara uğra? Gerçi veda konusu açanlar bir şekilde geri döndüğü için içim biraz rahat. :A
Ben veda konusu açarsam giderim emin ol sözümden dönmeyi hiç sevmem :A

Ya tamamen gidecem ya da arada kafama göre girecem daha karar vermedim ama eskisi gibi aktif olmayacağım yani bir süre sonra belki de hiç aktif olmayacağım bekleyip göreceğiz artık :A

Troll konusunda @xemrexxx in eline su dökemeyiz canim :A ne bileyim icimden öyle geldi zaten aday olan diziler arasinda sürekli takip ettigim bir dizi yok Survivor olsaydi ona oy verirdim hakikaten Survivor niye yok bu yarismada :A :A

Ben veda konusu açarsam giderim emin ol sözümden dönmeyi hiç sevmem :A

Ya tamamen gidecem ya da arada kafama göre girecem daha karar vermedim ama eskisi gibi aktif olmayacağım yani bir süre sonra belki de hiç aktif olmayacağım bekleyip göreceğiz artık :A
Arada girmeni tercih ederim ve temelli ayrılmanı istemem şahsen. :/

Troll konusunda @xemrexxx in eline su dökemeyiz canim :A ne bileyim icimden öyle geldi zaten aday olan diziler arasinda sürekli takip ettigim bir dizi yok Survivor olsaydi ona oy verirdim hakikaten Survivor niye yok bu yarismada :A :A
Oldu olacak Kısmetse Olur'u da koyalım zaten diziden farkı yok. :A

Dizileri oyladığımız için olabilir mi :A

Oy Kullanmayacaktım ama Hazar Motan'a gıcık olduğum için oyum Poyraz Karayele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...