2016 En Favori Dizi 2016 | Çeyrek Final | Kırgın Çiçekler vs Poyraz Karayel

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kırgın Çiçekler

Oy: 23 53.5%
  • Poyraz Karayel

Oy: 20 46.5%

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Bully @denizz19 savaşına dönmüş bu grup hahah :F :F :F

denizin yanında yer alıyorum malesef üzgünüm kaan :A :A :A

Kırgın Çiçekler :Z:Z:Z
Savaş falan yok ortada ben mesaj bile yazmadım konuya daha :A Sıla - Yalın olayına dönmesin iş :F

Neyse ben daha oyumu vermedim Poyraz fanlarının uykularından uyanmasını bekliyorum :A

En sevdiğim dizi ile en nefret ettiğim dizi karşı karşıya gelmiş :A Oyum tabii ki Poyraz Karayel'e :D

Savaş falan yok ortada ben mesaj bile yazmadım konuya daha :A Sıla - Yalın olayına dönmesin iş :F

Neyse ben daha oyumu vermedim Poyraz fanlarının uykularından uyanmasını bekliyorum :A

Vaziyet iyi değil karşı atağa geçmen lazım şu diziye kaybetmeyelim :A

En sevdiğim dizi ile en nefret ettiğim dizi karşı karşıya gelmiş :A Oyum tabii ki Poyraz Karayel'e :D

Vaziyet iyi değil karşı atağa geçmen lazım şu diziye kaybetmeyelim :A
Daha bu köprünün altından çok sular akar :A Forum kaliteden anlıyorsa üst tura çıkan dizi Poyraz Karayel olacaktır ama anlamıyorlarsa yapacak bir şey yok napalım :D

Her anlamda Reyting, yönetmen, oyuncu :A

Ve tabi senaryo :F
Ee bunların kaliteyle ne ilgisi var :A

İzlemediğin için senaryoya yorum yapma istersen üçüncü sezonu çıkarabildiklerine göre vardır bir bildikleri :D

Reytingle kalitenin de bir ilgisi yok. Bir kendini bilmez uygulayıcı yapımcı yüzünden Kanbolat Görkem Arslan ve yönetmeni kaybettik ama yeni sezona bomba gibi gireceğimizden şüphem yok :A

Kırgınlar'a da güçlü rakipler geliyor inşallah çökmezsiniz :A

Ee bunların kaliteyle ne ilgisi var :A

İzlemediğin için senaryoya yorum yapma istersen üçüncü sezonu çıkarabildiklerine göre vardır bir bildikleri :D

Reytingle kalitenin de bir ilgisi yok. Bir kendini bilmez uygulayıcı yapımcı yüzünden Kanbolat Görkem Arslan ve yönetmeni kaybettik ama yeni sezona bomba gibi gireceğimizden şüphem yok :A

Kırgınlar'a da güçlü rakipler geliyor inşallah çökmezsiniz :A
Senin benim dizime kalitesiz kriterlerini yakıştırman üzerine ben de aynı kriterleri gerekçeleriyle sana sundum olan bu. :A

3.sezonu çıkarabilmek senaryonun iyi olduğunu göstermez ki :A

Merak etme Kırgınlar bu sezon güçlü senaryosuyla tüm rakiplerini ezer geçer :A

Tekrar Kirgin Cicekler diyorum :A
Ben de harikasın diyorum düşmanlar çatlasın :A

Ben de tekrar olmamış diyorum :A
Bende bunu diyecegini adim gibi biliyordum :A ayrica bende ayri mi yaziliyordu ya :A

Senin benim dizime kalitesiz kriterlerini yakıştırman üzerine ben de aynı kriterleri gerekçeleriyle sana sundum olan bu. :A

3.sezonu çıkarabilmek senaryonun iyi olduğunu göstermez ki :A

Merak etme Kırgınlar bu sezon güçlü senaryosuyla tüm rakiplerini ezer geçer :A

Ben de harikasın diyorum düşmanlar çatlasın :A
Konu iyice olmamis savasina dönmüs bende düsmanlari kizdirmak icin yaptim zaten :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...