2016 En Favori Dizi 2016 | Çeyrek Final | Kırgın Çiçekler vs Poyraz Karayel

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kırgın Çiçekler

Oy: 23 53.5%
  • Poyraz Karayel

Oy: 20 46.5%

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende bunu diyecegini adim gibi biliyordum :A ayrica bende ayri mi yaziliyordu ya :A

Konu iyice olmamis savasina dönmüs bende düsmanlari kizdirmak icin yaptim zaten :A
Bizi geçmeleri için 6 oy daha almaları gerekiyor ve kaldı ki bizim kırgın çiçeklerci tayfadan oy kullanmayan biri daha var :A

Bende bunu diyecegini adim gibi biliyordum :A ayrica bende ayri mi yaziliyordu ya :A

Konu iyice olmamis savasina dönmüs bende düsmanlari kizdirmak icin yaptim zaten :A
Bizi geçmeleri için 6 oy daha almaları gerekiyor ve kaldı ki bizim kırgın çiçeklerci tayfadan oy kullanmayan biri daha var :A

Gecemezler zaten nereye geciyorlar 7 oy lazim su anda Kc 17 olmus :A

Senin benim dizime kalitesiz kriterlerini yakıştırman üzerine ben de aynı kriterleri gerekçeleriyle sana sundum olan bu. :A

3.sezonu çıkarabilmek senaryonun iyi olduğunu göstermez ki :A

Merak etme Kırgınlar bu sezon güçlü senaryosuyla tüm rakiplerini ezer geçer :A

Ben de harikasın diyorum düşmanlar çatlasın :A
Kırgınlar'a kalitesiz demedim ki forum kaliteden anlıyorsa Poyraz üst tura çıkar dedim :A Karagül'den iyidir yine Kırgınlar. :F

Ethem Özışık'ın kalemi sağlamdır güvenimiz sonsuz :D

Güçlü senaryodan kastın hastaneler değildir inşallah :A

Kırgınlar'a kalitesiz demedim ki forum kaliteden anlıyorsa Poyraz üst tura çıkar dedim :A Karagül'den iyidir yine Kırgınlar. :F

Ethem Özışık'ın kalemi sağlamdır güvenimiz sonsuz :D

Güçlü senaryodan kastın hastaneler değildir inşallah :A
Forum kaliteden anlıyorsa Poyrazı seçer diyorsan dizime kalitesiz diyorsun demektir. Ayrıca Karagül'ün en kötü 4.sezonu bile Poyraz'ın ilk sezonundan iyidir. :D

Sen disse susamışsın :A
O değil de Kırgın Çiçekler'e gerçekten 1 oy daha gelmiş senden başka yazan da yok 2. kez oy atmanın yolunu mu buldun yoksa :A
Yazmasına gerek yok Dream isimli üyemiz girmiş en son sayfaya o kullanmış :D

Forum kaliteden anlıyorsa Poyrazı seçer diyorsan dizime kalitesiz diyorsun demektir. Ayrıca Karagül'ün en kötü 4.sezonu bile Poyraz'ın ilk sezonundan iyidir. :D

Karagül'ü niye durduk yere işin içine karıştırdın şimdi ondan bahseden mi var? :A

Türkçe öğretmenin kimdi senin :A

Durum eki olan -de, -da ekleri vardır bir de bağlaç olan. Ben yukarda bağlaç olanını kullandım. O cümlede "ben de" olması gerekiyordu ama "bende" olacağı durumlar da var tabii örnek de yazayım mı :A

Hiç sanmıyorum. :)

Sen disse susamışsın :A
O değil de Kırgın Çiçekler'e gerçekten 1 oy daha gelmiş senden başka yazan da yok 2. kez oy atmanın yolunu mu buldun yoksa :A
Aynen cok susamistim sayenizde biraz rahatladim :F evet 2.kez attim gerek olursa 3.kez de atarim :A bu arada sen Kc hastasiydin diye biliyorum ben simdi niye nefret ettin ki :A

Poyraz'a kimler oy atmış onu öğrenebiliyor muyuz :A

Ayrıca şu laf cidden olmamış yani, hem de ilk sezonuna laf söylüyorsun. Pes diyorum başka bir şey demiyorum izlemediğin o kadar belli ki Poyraz'ı :D

Karagül'ün senaryosu evet total bir senaryo ama senaryosunu çok iyi taşıdı dizi bunu kimse inkar edemez. 4.sezonunda finaliyle bile 5,5 Reyting civarıyla bitti. :A

Katılıyorum Karagül, her anlamda katlar o diziyi :A
Poyraz Karayel her şeyiyle Karagül'ü solda sıfır bırakır. :A

Türkçe öğretmenin kimdi senin :A

Durum eki olan -de, -da ekleri vardır bir de bağlaç olan. Ben yukarda bağlaç olanını kullandım. O cümlede "ben de" olması gerekiyordu ama "bende" olacağı durumlar da var tabii örnek de yazayım mı :A
Uzun zaman oldu bunlari ögreneli dikkat de etmeyince unuttuk biraz arastirayim ben bu konuyu tabi örnek de verebilirsin istersen :A

Aynen cok susamistim sayenizde biraz rahatladim :F evet 2.kez attim gerek olursa 3.kez de atarim :A bu arada sen Kc hastasiydin diye biliyorum ben simdi niye nefret ettin ki :A

Onu nerden çıkardın Allah korusun ne Kc'si ne hastası o dizinin adını görünce bile irkiliyorum ben :A

Poyraz'a kimler oy atmış onu öğrenebiliyor muyuz :A

Ayrıca şu laf cidden olmamış yani, hem de ilk sezonuna laf söylüyorsun. Pes diyorum başka bir şey demiyorum izlemediğin o kadar belli ki Poyraz'ı :D
Orası işin şakası ama Karagül, Poyraz'ı her anlamda geçer kalite anlamında. :A

Poyraz Karayel her şeyiyle Karagül'ü solda sıfır bırakır. :A
Gördük evet 2.sezonuyla kaç reytingle kapadı sezonu :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...