Valla antilik yapıp başkasına oy kullanırsan ilk sayfadaki ilk postun hep önune geliroy kullanayım mı @sürgünüm @Forumdash
Valla antilik yapıp başkasına oy kullanırsan ilk sayfadaki ilk postun hep önune geliroy kullanayım mı @sürgünüm @Forumdash
hangisiValla antilik yapıp başkasına oy kullanırsan ilk sayfadaki ilk postun hep önune gelir
boykotu ankete değil boykot yaptiği mevzuda anketlik bişey yoktu Gene yorum yapmasın sadece oy kullancak ki en sevdiği karşilaşma Aslında bir iki kişi dahavar onlarda oy kullansa keşke@destere boykotta oy kullanırsa totoş olur
iki total dizi ben oy kullanmak istemiyim ama duruma göre değişirboykotu ankete değil boykot yaptiği mevzuda anketlik bişey yoktu Gene yorum yapmasın sadece oy kullancak ki en sevdiği karşilaşma Aslında bir iki kişi dahavar onlarda oy kullansa keşke
totoşluğunu hep her yerde belli ediyon zateniki total dizi ben oy kullanmak istemiyim ama duruma göre değişir
ne alakası var ergen dizilerini izleyen ben değilimtotoşluğunu hep her yerde belli ediyon zaten
Laaa daha 2 dk önce Dominono etiketledin yaa De get ben Ray Donovan izlemeye kalite izlemeyene alakası var ergen dizilerini izleyen ben değilim
dominion un nesi ergen daha hot sahneler bile yokLaaa daha 2 dk önce Dominono etiketledin yaa De get ben Ray Donovan izlemeye kalite izlemeye
Tamamdominion un nesi ergen daha hot sahneler bile yok
ayrıca ergen dizisi izlersem de yabancı dizilerden seçerim gg gibi 40 dk yeter 120 dk lik türk ergen dizisi izlemem
Kullan ben Galip'çiyim zaten Karadayı Galip için daha kolay lokma.sana inat oy kullanıcam
totalciler karadayı ve kvp ye ab ciler galipe oy verecek ifnalde değişen bişi yokKullan ben Galip'çiyim zaten Karadayı Galip için daha kolay lokma.
Galip'in destekçisi çok forumda ama Karadayı'ya karşı şansı daha yüksek olur. Tabii buna rağmen oy vermedim Karadayı'ya.totalciler karadayı ve kvp ye ab ciler galipe oy verecek ifnalde değişen bişi yok
kanal fanlığına vışşhhhGalip'in destekçisi çok forumda ama Karadayı'ya karşı şansı daha yüksek olur. Tabii buna rağmen oy vermedim Karadayı'ya.