Polat Şaşmaz
Favori Üye
Düzeltilmiyor aga
Düzeltilmiyor aga
Abi naptın ya.Geçen yıl Kurtlar Vadisi Pusu karşısında Karadayı'ya vermiştim, kazanmıştık.
Bu yılda Karadayı karşısında Kurtlar Vadisi Pusu'ya vereceğim, kazanır inşallah.
Yav geçen yıl Karadayı kazandı sanıyordum, hata yaptık düzeltin işte.Abi naptın ya.
Düzeltilmiyor. Geçen oylamalarda da birden fikir değiştirenler oldu değişmedi. Ah abi ah.Yav geçen yıl Karadayı kazandı sanıyordum, hata yaptık düzeltin işte.
Bana kimse baskı yapıp fikrimi değiştiremez, ben hata yaptım. @OzaN durumumu anlayacaktır.Düzeltilmiyor. Geçen oylamalarda da birden fikir değiştirenler oldu değişmedi. Ah abi ah.
vadiKaradayi bu sezon çöktü tabiki oyum goooos toooooo))))
Senorya bakımdan benim yorumların reyting benim için tefaruattir)))
İyi o zaman ahududu ödülleri sana gelsinSenorya bakımdan benim yorumların reyting benim için tefaruattir)))
Dizinin finali neydi. Klasik düğünde ölüm ))) en az on dizi bunu yaptı br kardeşim insan utanır)))
Ben ödül peşinde değilim halkımın sevgisi yeter)))İyi o zaman ahududu ödülleri sana gelsin
Dizinin 3.sezonu olacağini biliyormuydun? 2 sezonluka göre yapılan planların 3.sezona erteleyip, 2.sezon finalinin ilk sezon finalinden daha iyi, daha çok kendinden söz ettiriyorsa o iş içime sinmiştir.Ben ödül peşinde değilim halkımın sevgisi yeter)))
Allah aşkına sezon finali içme sindi mi senin izlediğin çoğu dizinin aynisini yaptılar. Senden bir gram eleştiri yok. Adini Feriha koydum ergen dizisinin versiyonu yahuu bunun neresi iyi
Yani başkaları konusuyorsa senin için iyi yani))) söz ettiriyorsa ne demek ya )) açık ara çok sıradan her sezon dört beş dizinin düştüğü çukura düştü çukur derin olunca çok ses çıkmış birileri kuydan çok ses çıkmasını sevmiş ne diyelim daha nice klişelere)))Dizinin 3.sezonu olacağini biliyormuydun? 2 sezonluka göre yapılan planların 3.sezona erteleyip, 2.sezon finalinin ilk sezon finalinden daha iyi, daha çok kendinden söz ettiriyorsa o iş içime sinmiştir.
Noldu sen böyle metaforlaştirmayla cevap vermezdin Çıkardiğimiz ses kendi kuyumuzda transfer olup başka kuyularda mı ses çıkarsaydıkYani başkaları konusuyorsa senin için iyi yani))) söz ettiriyorsa ne demek ya )) açık ara çok sıradan her sezon dört beş dizinin düştüğü çukura düştü çukur derin olunca çok ses çıkmış birileri kuydan çok ses çıkmasını sevmiş ne diyelim daha nice klişelere)))