2014 En Favori Dizi 2014 | Yarı Final | Kurtlar Vadisi Pusu vs Karadayı

Hangi dizi finale yükselsin?

• Kurtlar Vadisi Pusu | ATV

Oy: 32 58.2%
  • Karadayı | ATV

Oy: 23 41.8%

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karadayi bu sezon çöktü tabiki oyum goooos toooooo))))

Oyum her zaman ki gibi [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ma

buna rağmen tabi ki @beyazsoy 'un oyu da [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ya :X Bu arada KVp'de çöktü, reyting olarak onu diyorsan:A

@sürgünüm :T hatasız kul olmaz dicem ama olmayacak:T

Oyum her zaman ki gibi [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ma

buna rağmen tabi ki @beyazsoy 'un oyu da [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ya :X Bu arada KVp'de çöktü, reyting olarak onu diyorsan:A

@sürgünüm :T hatasız kul olmaz dicem ama olmayacak:T
Senorya bakımdan benim yorumların reyting benim için tefaruattir)))
Dizinin finali neydi. Klasik düğünde ölüm ))) en az on dizi bunu yaptı br kardeşim insan utanır)))

Obzg, iki dünya arasında , huzur sokağı, biu .. .

İyi o zaman ahududu ödülleri sana gelsin :T:
Ben ödül peşinde değilim halkımın sevgisi yeter)))
Allah aşkına sezon finali içme sindi mi senin izlediğin çoğu dizinin aynisini yaptılar. Senden bir gram eleştiri yok. Adini Feriha koydum ergen dizisinin versiyonu yahuu bunun neresi iyi

Ben ödül peşinde değilim halkımın sevgisi yeter)))
Allah aşkına sezon finali içme sindi mi senin izlediğin çoğu dizinin aynisini yaptılar. Senden bir gram eleştiri yok. Adini Feriha koydum ergen dizisinin versiyonu yahuu bunun neresi iyi
Dizinin 3.sezonu olacağini biliyormuydun? 2 sezonluka göre yapılan planların 3.sezona erteleyip, 2.sezon finalinin ilk sezon finalinden daha iyi, daha çok kendinden söz ettiriyorsa o iş içime sinmiştir.

Dizinin 3.sezonu olacağini biliyormuydun? 2 sezonluka göre yapılan planların 3.sezona erteleyip, 2.sezon finalinin ilk sezon finalinden daha iyi, daha çok kendinden söz ettiriyorsa o iş içime sinmiştir.
Yani başkaları konusuyorsa senin için iyi yani))) söz ettiriyorsa ne demek ya )) açık ara çok sıradan her sezon dört beş dizinin düştüğü çukura düştü çukur derin olunca çok ses çıkmış birileri kuydan çok ses çıkmasını sevmiş ne diyelim daha nice klişelere)))

Yani başkaları konusuyorsa senin için iyi yani))) söz ettiriyorsa ne demek ya )) açık ara çok sıradan her sezon dört beş dizinin düştüğü çukura düştü çukur derin olunca çok ses çıkmış birileri kuydan çok ses çıkmasını sevmiş ne diyelim daha nice klişelere)))
Noldu sen böyle metaforlaştirmayla cevap vermezdin :F Çıkardiğimiz ses kendi kuyumuzda transfer olup başka kuyularda mı ses çıkarsaydık :X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...