facebookta ne oyunlar dönüyordurGalip önde tabi vadiciler atağa kalkmazsa
Sen kime verdin oyunu inşallah galiptirfacebookta ne oyunlar dönüyordur
söylememSen kime verdin oyunu inşallah galiptir
arkadaş galipi kaç kez izledin de 1 nuamra yaptın ya objektiflik yerlerde malesefGalip 1 numara gerisi boş😛
admin gelecek yıl vadiyi çekebilme şansımız var mı oylamada eşit koşullarda yarış olmuyor hiçbi zaman gs gibi çekiyoruz vadiyi seneye olmayacakBuradan şimdiden duyurusunu yapayım gelecek yılki oylamada farklı şeyler düşüneceğiz. Birbirimizin görüşlerine saygılı olmadığımız sürece bu oylamada hoş olmayan şeylerle karşılaşıldığını bir kez daha gördük. Bırakın herkes istediği gibi özgürce oyunu kullansın, kazanınca kimseye ödül verilmeyecek...
Tabii ki yok, şartları sağlayan her dizi etkinlikte yer alır.arkadaş galipi kaç kez izledin de 1 nuamra yaptın ya objektiflik yerlerde malesef
admin gelecek yıl vadiyi çekebilme şansımız var mı oylamada eşit koşullarda yarış olmuyor hiçbi zaman gs gibi çekiyoruz vadiyi seneye olmayacak
Ben galibi izliyorum ki her bölümünü 2 3 kez izliyorum bazı akşamlar gece oluyor bazen sabahları oynuyor tv de.Tavsiye ederim.Zaten kanal d gibi bir kanala o dizi yüzünden katlandım.arkadaş galipi kaç kez izledin de 1 nuamra yaptın ya objektiflik yerlerde malesef
admin gelecek yıl vadiyi çekebilme şansımız var mı oylamada eşit koşullarda yarış olmuyor hiçbi zaman gs gibi çekiyoruz vadiyi seneye olmayacak
Vadiyi neden çekiyorsun aradan önde galip olduğu için miarkadaş galipi kaç kez izledin de 1 nuamra yaptın ya objektiflik yerlerde malesef
aga yapmayın böyle yapmayın senin evinde de perşembe günü vadi izleniyordur yapmayınBen galibi izliyorum ki her bölümünü 2 3 kez izliyorum bazı akşamlar gece oluyor bazen sabahları oynuyor tv de.Tavsiye ederim.Zaten kanal d gibi bir kanala o dizi yüzünden katlandım.
Vadiyi neden çekiyorsun aradan önde galip olduğu için mi
Çakırlı bölümleri izlemiş kendisiaga yapmayın böyle yapmayın senin evinde de perşembe günü vadi izleniyordur yapmayın
nedenini sonra söylicem sana
aga konuyu uzatmayın lütfen herkesin görüşüne ve oyuna saygımız sonsuz herkese desteklerinden ötürü teşekkürlerimi arz ediyorum sağolun varolun arkadaşlarÇakırlı bölümleri izlemiş kendisi
Babam izliyor ama her akşam değil bazı perşembe akşamları izleyemediği vakitlerde ise internetten izliyor.Doğruya doğru yani ama ben bıraktım izlemeyi nedeni ise çok iyi oyuncuların çıkması laz ziya çakır vb.aga yapmayın böyle yapmayın senin evinde de perşembe günü vadi izleniyordur yapmayın
nedenini sonra söylicem sana
Aga bu kirli ittifakı görmüyon mu sen ?aga konuyu uzatmayın lütfen herkesin görüşüne ve oyuna saygımız sonsuz herkese desteklerinden ötürü teşekkürlerimi arz ediyorum sağolun varolun arkadaşlar
Galip güzel iş tamam yarı finalde çok zorlandım ama finalde kanal fanlığı ve dizi antiliği öne çıkıyor bu bir gerçek. Eğer finalde Karadayı,Kara Para Aşk ne bileyim MY falan çıksa da elensek tamam derim belli bir fan kitlesi olan dizi geçti derim ama 0 fanı olan bir dizinin forumda yer etmiş bir diziyi geçmesi akıl alır gibi birşey değil.Babam izliyor ama her akşam değil bazı perşembe akşamları izleyemediği vakitlerde ise internetten izliyor.Doğruya doğru yani ama ben bıraktım izlemeyi nedeni ise çok iyi oyuncuların çıkması laz ziya çakır vb.
Galibe eglince 1 başla istersen derim öyle bakmadan geçme
O fanı olan mı ben fanıyım tanıdığım bully var yiğitt de var galiba yani var ki bak hem oylamaya varmışGalip güzel iş tamam yarı finalde çok zorlandım ama finalde kanal fanlığı ve dizi antiliği öne çıkıyor bu bir gerçek. Eğer finalde Karadayı,Kara Para Aşk ne bileyim MY falan çıksa da elensek tamam derim belli bir fan kitlesi olan dizi geçti derim ama 0 fanı olan bir dizinin forumda yer etmiş bir diziyi geçmesi akıl alır gibi birşey değil.
34 kişilik fanı yok amaO fanı olan mı ben fanıyım tanıdığım bully var yiğitt de var galiba yani var ki bak hem oylamaya varmış