Fanlık ile ilgisi yok ki bunun vadinin kaç fanı var forumda fanı olmayanlar da galip dervişe vermiş demekki olay bu34 kişilik fanı yok ama
Fanlık ile ilgisi yok ki bunun vadinin kaç fanı var forumda fanı olmayanlar da galip dervişe vermiş demekki olay bu34 kişilik fanı yok ama
Sen hala olayı göremiyor musun Vadinin 40 tan fazla fanı var forumda ama galipin 10u geçmezFanlık ile ilgisi yok ki bunun vadinin kaç fanı var forumda fanı olmayanlar da galip dervişe vermiş demekki olay bu
Ama işte niye vermiş? Daha diziler kategorisinde başlığı dahi olmayan bir diziden bahsediyoruz [emoji2] 34 izleyen olsa başlık coşardı bile.Fanlık ile ilgisi yok ki bunun vadinin kaç fanı var forumda fanı olmayanlar da galip dervişe vermiş demekki olay bu
Nereden biliyorsun ki ya KVP yi yüceltmeyelim lütfen oylama sonucu ortadaSen hala olayı göremiyor musun Vadinin 40 tan fazla fanı var forumda ama galipin 10u geçmez
Nerden mi biliyorum westcoast darksaal legolas9900 kvçakır hızlıgonzales hafız onur35 bunlar gibi bir sürü daha varNereden biliyorsun ki ya KVP yi yüceltmeyelim lütfen oylama sonucu ortada
Offfffffff ya şu oy verenleri göremez miyiz @OzaN baksana inanılmıyor oylamayaAma işte niye vermiş? Daha diziler kategorisinde başlığı dahi olmayan bir diziden bahsediyoruz [emoji2] 34 izleyen olsa başlık coşardı bile.
saydığın 5 kişi geri kalan 35 kişi neredeNerden mi biliyorum westcoast darksaal legolas9900 kvçakır hızlıgonzales hafız onur35 bunlar gibi bir sürü daha var
Oy kullanan arkadaşlar 33 değil mi bunlarıda ekle 38 falan oluyor birde az mesaj yazanlar varda 40 ı rahat geçiyorOfffffffff ya şu oy verenleri göremez miyiz @OzaN baksana inanılmıyor oylamaya
saydığın 5 kişi geri kalan 35 kişi nerede
demek ki fan gibi gözüküp olmayanlar var 40 oy yerine 33 oy bulun o hayınlarıOy kullanan arkadaşlar 33 değil mi bunlarıda ekle 38 falan oluyor birde az mesaj yazanlar varda 40 ı rahat geçiyor
Ben,takas,maskeli,şaşmaz,sürgünüm,kvpmedya,yıldırım,çiğdem gerisi de sohbet konusunda o kadar çok varki sayamıyorum [emoji2]Offfffffff ya şu oy verenleri göremez miyiz @OzaN baksana inanılmıyor oylamaya
saydığın 5 kişi geri kalan 35 kişi nerede
Ondan değil sadece girmiyorlar forumademek ki fan gibi gözüküp olmayanlar var 40 oy yerine 33 oy bulun o hayınları
Ya oylama işte burada hem say benim vaktim çokBen,takas,maskeli,şaşmaz,sürgünüm,kvpmedya,yıldırım,çiğdem gerisi de sohbet konusunda o kadar çok varki sayamıyorum [emoji2]
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-dizi-2012-Çeyrek-final-bir-erkek-bir-kadın-vs-kurtlar-vadisi-pusu.134219/
akılma şu konu geldi vadi 1e1k yi elenmişti 1500 mesajlık konu silinmişti @mrt-06 hatırladın mı
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-dizi-2012-Çeyrek-final-bir-erkek-bir-kadın-vs-kurtlar-vadisi-pusu.134219/
akılma şu konu geldi vadi 1e1k yi elenmişti 1500 mesajlık konu silinmişti @mrt-06 hatırladın mı
Bu olay yüzünden foruma üye olmuştumhttps://fav10.net/forum/threads/en-...rkek-bir-kadın-vs-kurtlar-vadisi-pusu.134219/
2013 te de çeyrek finalde karşılaşmışlardı karıştırdımBen 2012'de yoktum, o kadar eski değilim.
tüm konu gitmiştiBen bu olayı bilmiyordum herşeyi tahmin ederimde 1300 mesaj.
Gerçekten holiganlığa varmış olay, eskileri görünce alıntılayasım geldi bir an.
O konunun Üstüne konu açmıştımBu olay yüzünden foruma üye olmuştum