doğru diyorsun nerde oğlan dizisi varsada senin favorinbu da soru mu destere-sürgünüm-yakamoz ittifakının favori dizileri tüm güzel kız olan diziler işte
gül ağaya önem vermediğimiz için my izlemedikOnlar güzelliğe önem verdseyd M.y izlerdi
doğru diyorsun nerde oğlan dizisi varsada senin favorinbu da soru mu destere-sürgünüm-yakamoz ittifakının favori dizileri tüm güzel kız olan diziler işte
gül ağaya önem vermediğimiz için my izlemedikOnlar güzelliğe önem verdseyd M.y izlerdi
Finale kalır kazanırmı şüpheliKime oy vereceğiz kararsız kaldım geçen yıl Karadayı'da kazanamamış
ilk başta çoklu seçenek var sonra finale iki dizi kalır orda karar vermek önemli, @xemrexxx nin my sine kaptırmayalımdaKime oy vereceğiz kararsız kaldım geçen yıl Karadayı'da kazanamamış
yok artıkınOnlar güzelliğe önem verdseyd M.y izlerdi
kimle konuşuyon göremediğim göre sürgünüm şoparıyla şey ediyon kesinilk başta çoklu seçenek var sonra finale iki dizi kalır orda karar vermek önemli, @xemrexxx nin my sine kaptırmayalımda)
Finale kalır kazanırmı şüpheli
Karadayı ve Kara Para Aşk kalır umarım finaleilk başta çoklu seçenek var sonra finale iki dizi kalır orda karar vermek önemli, @xemrexxx nin my sine kaptırmayalımda)
ikisi finale kalırsa karadayıya gider oyumKaradayı ve Kara Para Aşk kalır umarım finale
@sürgünüm le konuşuyoruz my ye geçit yok bu sene karadayı veya kpa birinci olacak çalışmalarımız bu yöndeyok artıkınonlar my de vahide teyzeyi izleyemezdi
kimle konuşuyon göremediğim göre sürgünüm şoparıyla şey ediyon kesin
iyi geceler abay ..Ben yatim geç oldu herkese cümleten hayırlı geceler
forumumuzda isteyen 1.olsun gerçek dünyada 300 milyon izlenen my birincidir bunu aynen ilet o şopara@sürgünüm le konuşuyoruz my ye geçit yok bu sene karadayı veya kpa birinci olacak çalışmalarımız bu yönde
Hangisi kazanırsa mutlu olurum.ikisi finale kalırsa karadayıya gider oyum
kara para aşk iyidirde bir karadayıyla yanyana gelirse tercihim karadayı olur şimdiden söyleyeyimHangisi kazanırsa mutlu olurum.
Ben Muhteşem Yüzyıl'la ilgili tek kelime etmedim keşke biraz büyüsen.forumumuzda isteyen 1.olsun gerçek dünyada 300 milyon izlenen my birincidir bunu aynen ilet o şopara
------------------
@sürgünüm sana gayipten mesaj var)
kara para aşk iyidirde bir karadayıyla yanyana gelirse tercihim karadayı olur şimdiden söyleyeyim
büyüyüp de birileri güzel olduğu için iyi oyuncu sayacaksam hiç büyümeyeyim daha iyi
karadayı kazanamadı kim kazandı peki kurtlar vadisi buna mı üzüldün yani agaKime oy vereceğiz kararsız kaldım geçen yıl Karadayı'da kazanamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?