her kanaldan kaç tane seçiyoruz ?sen şimdi kararsız kalırsın nurbiş mi ayşen mi bahar mı elif mi şura mı diye sen seçme o yüzden sana yasak gelsin![]()
her kanaldan kaç tane seçiyoruz ?sen şimdi kararsız kalırsın nurbiş mi ayşen mi bahar mı elif mi şura mı diye sen seçme o yüzden sana yasak gelsin![]()
ozan hangi dizileri eşleştirirse artık onlardan seçiyoruzher kanaldan kaç tane seçiyoruz ?![]()
kaç tane seçme hakkımız varkiozan hangi dizileri eşleştirirse artık onlardan seçiyoruz![]()
4 dizi yazdın amakaç tane seçme hakkımız varki
kanal D den vijdan intikam çalıkuşu ve galip derviş var mesela üçünüde seçmem lazım
benim yazdığımı demiyorum her kanaldan kaç dizi seçiyoruz ?4 dizi yazdın ama![]()
Şuan yazmayacaksın zaten Ozan eşletirmeli grupları açıp ankete sunacak. Tıpkı benim en favori şarkı'da yaptığım gibi.benim yazdığımı demiyorum her kanaldan kaç dizi seçiyoruz ?
senden bir yardım gelmeyecek konuya br daha bakayım ?![]()
senin o yarışma noldu onun sonunda kim kazandı ayşen çıktımı kürsüye ?Şuan yazmayacaksın zaten Ozan eşletirmeli grupları açıp ankete sunacak. Tıpkı benim en favori şarkı'da yaptığım gibi.![]()
Zirve Sıla - Aslan Gibi oldu.senin o yarışma noldu onun sonunda kim kazandı ayşen çıktımı kürsüye ?
pardon gülşen olacak o![]()
bu yarışmayıda @OzaN gerçekleştirdiğine göre zirveyi kesin game of thrones alır deseneZirve Sıla - Aslan Gibi oldu.![]()
Zirvede Sevdaluğu görmeyi temenni ediyorumbu yarışmayıda @OzaN gerçekleştirdiğine göre zirveyi kesin game of thrones alır desene)
o zor biraz burda şike işzlemez burda olsa olsa olmayan G.o.T kazanırZirvede Sevdaluğu görmeyi temenni ediyorum![]()
Yok şike yapmayacağım zaten temennim oo zor biraz burda şike işzlemez burda olsa olsa olmayan G.o.T kazanır)
galip derviş kazanıyormuş birdeBakalım kim kazanıcak favorilerimden biri kazanır umarım![]()
zaten şike yapamazsın konuyu açan kimse o anca yapabiliyorYok şike yapmayacağım zaten temennim o![]()
Gönderme yapma şimdi en favori şarkı şikesiz geçtigalip derviş kazanıyormuş birde
zaten şike yapamazsın konuyu açan kimse o anca yapabiliyor)
Yok ya zor fazla Galipçi yok olanlarında 1 numaralı dizisi değilgalip derviş kazanıyormuş birde
zaten şike yapamazsın konuyu açan kimse o anca yapabiliyor)
en fazla galipebir oy çıkar onuda sen verirsin sanırımYok ya zor fazla Galipçi yok olanlarında 1 numaralı dizisi değilSenin favorin kimler ?
O.h.b B.s Karadayı Kpa bunlarmıen fazla galipebir oy çıkar onuda sen verirsin sanırım
ben her kanaldan üç dört tane seçerim ama bu dizileri çarpıştırırlarsa kötü olur![]()
bu da soru mu destere-sürgünüm-yakamoz ittifakının favori dizileri tüm güzel kız olan diziler işteYok ya zor fazla Galipçi yok olanlarında 1 numaralı dizisi değilSenin favorin kimler ?
Onlar güzelliğe önem verdseyd M.y izlerdibu da soru mu destere-sürgünüm-yakamoz ittifakının favori dizileri tüm güzel kız olan diziler işte![]()