her kanaldan kaç tane seçiyoruz ?sen şimdi kararsız kalırsın nurbiş mi ayşen mi bahar mı elif mi şura mı diye sen seçme o yüzden sana yasak gelsin
her kanaldan kaç tane seçiyoruz ?sen şimdi kararsız kalırsın nurbiş mi ayşen mi bahar mı elif mi şura mı diye sen seçme o yüzden sana yasak gelsin
ozan hangi dizileri eşleştirirse artık onlardan seçiyoruzher kanaldan kaç tane seçiyoruz ?
kaç tane seçme hakkımız varkiozan hangi dizileri eşleştirirse artık onlardan seçiyoruz
4 dizi yazdın amakaç tane seçme hakkımız varki
kanal D den vijdan intikam çalıkuşu ve galip derviş var mesela üçünüde seçmem lazım
benim yazdığımı demiyorum her kanaldan kaç dizi seçiyoruz ?4 dizi yazdın ama
Şuan yazmayacaksın zaten Ozan eşletirmeli grupları açıp ankete sunacak. Tıpkı benim en favori şarkı'da yaptığım gibi.benim yazdığımı demiyorum her kanaldan kaç dizi seçiyoruz ?
senden bir yardım gelmeyecek konuya br daha bakayım ?
senin o yarışma noldu onun sonunda kim kazandı ayşen çıktımı kürsüye ?Şuan yazmayacaksın zaten Ozan eşletirmeli grupları açıp ankete sunacak. Tıpkı benim en favori şarkı'da yaptığım gibi.
Zirve Sıla - Aslan Gibi oldu.senin o yarışma noldu onun sonunda kim kazandı ayşen çıktımı kürsüye ?
pardon gülşen olacak o
bu yarışmayıda @OzaN gerçekleştirdiğine göre zirveyi kesin game of thrones alır desene )Zirve Sıla - Aslan Gibi oldu.
Zirvede Sevdaluğu görmeyi temenni ediyorumbu yarışmayıda @OzaN gerçekleştirdiğine göre zirveyi kesin game of thrones alır desene )
o zor biraz burda şike işzlemez burda olsa olsa olmayan G.o.T kazanır )Zirvede Sevdaluğu görmeyi temenni ediyorum
Yok şike yapmayacağım zaten temennim oo zor biraz burda şike işzlemez burda olsa olsa olmayan G.o.T kazanır )
galip derviş kazanıyormuş birdeBakalım kim kazanıcak favorilerimden biri kazanır umarım
zaten şike yapamazsın konuyu açan kimse o anca yapabiliyor )Yok şike yapmayacağım zaten temennim o
Gönderme yapma şimdi en favori şarkı şikesiz geçtigalip derviş kazanıyormuş birde
zaten şike yapamazsın konuyu açan kimse o anca yapabiliyor )
Yok ya zor fazla Galipçi yok olanlarında 1 numaralı dizisi değil Senin favorin kimler ?galip derviş kazanıyormuş birde
zaten şike yapamazsın konuyu açan kimse o anca yapabiliyor )
en fazla galipebir oy çıkar onuda sen verirsin sanırımYok ya zor fazla Galipçi yok olanlarında 1 numaralı dizisi değil Senin favorin kimler ?
O.h.b B.s Karadayı Kpa bunlarmıen fazla galipebir oy çıkar onuda sen verirsin sanırım
ben her kanaldan üç dört tane seçerim ama bu dizileri çarpıştırırlarsa kötü olur
bu da soru mu destere-sürgünüm-yakamoz ittifakının favori dizileri tüm güzel kız olan diziler işteYok ya zor fazla Galipçi yok olanlarında 1 numaralı dizisi değil Senin favorin kimler ?
Onlar güzelliğe önem verdseyd M.y izlerdibu da soru mu destere-sürgünüm-yakamoz ittifakının favori dizileri tüm güzel kız olan diziler işte