2014 En Favori Dizi 2014 Başlıyor!

forumumuzda isteyen 1.olsun gerçek dünyada 300 milyon izlenen my birincidir bunu aynen ilet o şopara :X
------------------

@sürgünüm sana gayipten mesaj var :))

kara para aşk iyidirde bir karadayıyla yanyana gelirse tercihim karadayı olur şimdiden söyleyeyim :)
Ben Muhteşem Yüzyıl'la ilgili tek kelime etmedim keşke biraz büyüsen.:) Dünya'da çok izlendiği doğrudur.

Ben Muhteşem Yüzyıl'la ilgili tek kelime etmedim keşke biraz büyüsen.:) Dünya'da çok izlendiği doğrudur.
---------------------

aha bu mesajda @sürgünüm den sana geldi @xemrexxx :)

---------------------

aha bu mesajda @sürgünüm den sana geldi @xemrexxx :)
büyüyüp de birileri güzel olduğu için iyi oyuncu sayacaksam hiç büyümeyeyim daha iyi :X
ayrıa konuya my yi kata destere isimli bir şopar başkanı ben değilim :F

Kime oy vereceğiz kararsız kaldım geçen yıl Karadayı'da kazanamamış :(
karadayı kazanamadı kim kazandı peki kurtlar vadisi buna mı üzüldün yani aga :( üstelik finalde vadi benim için 1 numaradır her zaman değişmez falan filan deyip çaktırmadan karadayıya atmıştın unutmadım :D
altta da finale karadayı kara para aşk kalır inşallah demişsin vadi niye yok? madem bu kadar çok seviyosun neden vadinin ismi geçmiyor hiç? ben sorunca da kurtlar vadisi gelmiş geçmiş en büyük dizidir hiçbişeyle kıyaslamam falan filan yemiyorum artık bunları :)

ister kız ister kızma aga ama yüzüme başka söylüyon konularda başka yazıyon söylemim söylemim dedim en sonunda söyledim bu alıntı yaptığım mesaja üzüldüm :(

son olarakta gerçek vadiciler yeter bize inşallah :)

Muhtemelen Vadi kazanacak.Baya Fanı var.:DMy finalistlerden olur gibi finel sezonu hatırına güzel sonuçlar alır umarım.
Karagül fanı çok gibi forumda.:D
Küçük Ağa pek iddialı değil Medcezir'de iyi sonuçlar alır.:D