Saol kullanmadığın için takas hani söz vermiştin herkes bana oy verecekti
Ayriyeten senin yaptığın da çok etik bir davranış değil ulu orta söylüyorsun ben ulu orta herşeyi söylüyor muyum arabulucuyu falan
Vadi konularına yorum yazdım neden yazdım niçin yazdım hani siz her yorumu beğeniyorsunuz ya yazdım mesajımı beğenecekler mi diye beğendinizxdragxx 1.ben sözümde durdum oylamanın iptal olup olamması beni bağlamaz anladın mı ayrıca o zamanlar öyle demiyodun tamam falan erkek adam sözünde duru diyodun noldu şimdi öbür türlü mü oldu
2.hiç izlemediğim dizi diyosun kur an çarpsın desene vadiyi hiç izlemediğine fragman konularında yorumların var süperdi şöyle böyle diye ki izlemediğin diziye oy vermeyeceksen ne diye söz veriyon niye sözünde durmuyon
3.ben sana oylama sırasında oyunu vadiye attın mı dşye sordum sohbetten niye bana attım tabi merak etme sözümüz söz ama yorum yapmıyom oyu attım dedin niye?
senin nasıl biri olduğunu ortaya çıkardım gerisi teferruaattır hikaye anlatma
Arabulucu var arabulucu var ben sana direk demedimben sana 1.yapacağıma söz verdim ki sözden bahsedene bak
- - - Ekleme - - -
ne arabulucusu la sen direk bana geldin herşeyi söyledin ben en favori dizi yarışması diye bişey olduğunu bile bilmiyodum karşında çocuk yok
Vadi konularına yorum yazdım neden yazdım niçin yazdım hani siz her yorumu beğeniyorsunuz ya yazdım mesajımı beğenecekler mi diye beğendiniz
Ayriyeten ben senden oy istemedim arabulucu biri vardı fazla uzatmayalım istersen...
Bundan sonra sen yoluna ben yoluma tamam mı?
- - - Ekleme - - -
Arabulucu var arabulucu var ben sana direk demedim
Evet ben adam gibi adamım öyle saçma sapan bir söz için de oy moy vermemBu size ders olsun bir daha arkadaşlarınızı doğru seçin benim gibi çıkarlar işte böyle 1 tane bile oy vermezler
Tebrikler suskunlar
Neden yeni mod sen misin yoksa
belli oluyo adam gibi adam olduğunEvet ben adam gibi adamım öyle saçma sapan bir söz için de oy moy vermemBu size ders olsun bir daha arkadaşlarınızı doğru seçin benim gibi çıkarlar işte böyle 1 tane bile oy vermezler
Tebrikler suskunlar
belli oluyo adam gibi adam olduğun
çıkarların için yapmayacağın şey yok seni çözdüm merak etme
Çıkarlarım için evet
1E1K'yı Star'a geçtiğinden beri izliyordum keşke o 1.olsaydı ama Suskunlar oldu
sen nasıl mod oldun aklım almıyo valla seçim falan olursa sana oyumuz 0 göreceksin bunun rövanşını alacaz senden rahat ol
sen rahat ol ayarlarız onu
0 vermeyin geçersiz oluyor bazılarına 2-3 verin hepsine aynı oy vermeyin
işine gelmedi demi
5 sayfadır aynı yazıyı yazıyosun
yenilen pehlivan güreşe doymazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?