2012 En Favori Dizi - 2012 Sona Erdi! | Kazanan: Suskunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayriyeten senin yaptığın da çok etik bir davranış değil ulu orta söylüyorsun ben ulu orta herşeyi söylüyor muyum arabulucuyu falan

Saol kullanmadığın için takas hani söz vermiştin herkes bana oy verecekti

ben sana 1.yapacağıma söz verdim ki sözden bahsedene bak

- - - Ekleme - - -

Ayriyeten senin yaptığın da çok etik bir davranış değil ulu orta söylüyorsun ben ulu orta herşeyi söylüyor muyum arabulucuyu falan

ne arabulucusu la sen direk bana geldin herşeyi söyledin ben en favori dizi yarışması diye bişey olduğunu bile bilmiyodum karşında çocuk yok

Vadi konularına yorum yazdım neden yazdım niçin yazdım hani siz her yorumu beğeniyorsunuz ya yazdım mesajımı beğenecekler mi diye beğendiniz

Ayriyeten ben senden oy istemedim arabulucu biri vardı fazla uzatmayalım istersen...
Bundan sonra sen yoluna ben yoluma tamam mı?

- - - Ekleme - - -

Arabulucu var arabulucu var ben sana direk demedim

işine gelmeyince sen yoluna ben yoluma dersin suçlu olduğunu kabul etmiyon ne yolu ben adam gibi sözümde durdum yalan atmadım sen naptın ne sözünde durdun hadi onu geçtin ben sana oylama sırasında oyunu vadiye attın mı diye sordum sohbetten niye bana attım tabi merak etme sözümüz söz ama yorum yapmıyom oyu attım dedin niye? bu mu senin dürüstlüğün

- - - Ekleme - - -

xdragxx sen vadiyi defalarca izledin yorumların bile var diyelim ki izlemedin hiç izlemediğin diziye oy vermeyeceksen ne diye söz veriyon çıkarların için demi

Suskunlar Yalan Dünya'yı nasıl geçti anlamadım cidden Yalan Dünya'nın o kadar fanı vardı bir de

benim nasıl biri olduğumu herkes biliyo senin de.

Evet ben adam gibi adamım öyle saçma sapan bir söz için de oy moy vermem
Bu size ders olsun bir daha arkadaşlarınızı doğru seçin benim gibi çıkarlar işte böyle 1 tane bile oy vermezler
Tebrikler suskunlar

artık kimse kimsede oy istemez takas sende oyunu satmamayı öğrenmişsindir çok uzadı bu konu kapatın artık

Evet ben adam gibi adamım öyle saçma sapan bir söz için de oy moy vermem
Bu size ders olsun bir daha arkadaşlarınızı doğru seçin benim gibi çıkarlar işte böyle 1 tane bile oy vermezler
Tebrikler suskunlar
belli oluyo adam gibi adam olduğun

çıkarların için yapmayacağın şey yok seni çözdüm merak etme

Çıkarlarım için evet

1E1K'yı Star'a geçtiğinden beri izliyordum keşke o 1.olsaydı ama Suskunlar oldu

Çıkarlarım için evet

1E1K'yı Star'a geçtiğinden beri izliyordum keşke o 1.olsaydı ama Suskunlar oldu

sen nasıl mod oldun aklım almıyo valla seçim falan olursa sana oyumuz 0 göreceksin bunun rövanşını alacaz senden rahat ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...