dur ben niye kendimi yoruyorumki @mrt-06 görmceğime sesleneyim seni evire çevire kapının önüne koysunForumu sana inat terketmemsana inat buralardayımgelde çıkar beni
dur ben niye kendimi yoruyorumki @mrt-06 görmceğime sesleneyim seni evire çevire kapının önüne koysunForumu sana inat terketmemsana inat buralardayımgelde çıkar beni
Tamam daha fazla sizle yüz göz olmak istemiyorumdur ben niye kendimi yoruyorumki @mrt-06 görmceğime sesleneyim seni evire çevire kapının önüne koysun
korkutup kaçırttık bu pis dolapcıyı... @Çiğdem- , elimize sağlıkTamam daha fazla sizle yüz göz olmak istemiyorumGörümcen kovalasın seni
Kadınnn düşmanıııı iyi kışkışladıkTamam daha fazla sizle yüz göz olmak istemiyorumGörümcen kovalasın seni
Kadınnn düşmanıııı iyi kışkışladık
Az önce işim vardı diye gitti falan sanmayın buradayım
gitsen çok pis üzülecektikAz önce işim vardı diye gitti falan sanmayın buradayım
Vayy hainler
Sen bu aralar ne kadar da nankör oldun senin çiğdem ile birlikteliğin için kaç senaryodur elimden geleni yapıyorumgitsen çok pis üzülecektikneyse sevincimiz kursağımızda kaldı gözlemeci iyiki aramızdasın umarım kafana beton düşer
gitsen çok pis üzülecektikneyse sevincimiz kursağımızda kaldı gözlemeci iyiki aramızdasın umarım kafana beton düşer
Vayy hainlerİki dk işim var diye arkamdan dönenlere bak
Sen bu aralar ne kadar da nankör oldun senin çiğdem ile birlikteliğin için kaç senaryodur elimden geleni yapıyorumsen hala beddua et, arada gooddua et de bende devam edeyim
Senide çıldırtalımda Harun ve Xantier in yanına git gitmişken onlarıda topla gelirsingitsen çok pis üzülecektikneyse sevincimiz kursağımızda kaldı gözlemeci iyiki aramızdasın umarım kafana beton düşer
bizde öyle artık @Çiğdem- i kaptığıma göre aracılara ihtiyacım kalmadı çekilebilirsinVayy hainlerİki dk işim var diye arkamdan dönenlere bak
Sen bu aralar ne kadar da nankör oldun senin çiğdem ile birlikteliğin için kaç senaryodur elimden geleni yapıyorumsen hala beddua et, arada gooddua et de bende devam edeyim
tek tek yolluyoruz bunları twitter bize teşekür etmeli sayemizde eleman kazanıyor bol bolSenide çıldırtalımda Harun ve Xantier in yanına git gitmişken onlarıda topla gelirsin
Sonunda aradığım kan bulunduNe istiyosun be sen enisimden aaa
Sonunda aradığım kan bulunduKonuş abla konuşş , göster şunlara tek olmadığımı
Böyle de hiç olmayacak seni tek bırakıyor gibi oldum ama ben kaçayım ablaSen tekim diye düşünüyormuydun birde ben neciyim burda yaw
Böyle de hiç olmayacak seni tek bırakıyor gibi oldum ama ben kaçayım ablaiyi geceler
Varmı favori şarkın yada favori şarkıcın 90 lardan
Çoğunu sevmem. Ama Ayna favorim. Ama Duman ve Mor ve Ötesini de koy, onlar da vardı 90'larda.Varmı favori şarkın yada favori şarkıcın 90 lardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?