Bakmasın zaten istemezRihanna, JLo, Nicki Minaj hepsi bu adam için kapıştı senin o kadar büyük toton mu varda sana baksın@xemrexxx
Bakmasın zaten istemezRihanna, JLo, Nicki Minaj hepsi bu adam için kapıştı senin o kadar büyük toton mu varda sana baksın@xemrexxx
Varsa izlenirbunun ifşasını at @serhatt a o zaman kudurur
Katılacağım. İlgi alanım zaten.Heyecanlı bir süreç olacak katılımını bekliyorum
Bu akşam Survivor konusunda olmazsam olmaz zaten birleşme partisi var.
Katılacağım. İlgi alanım zaten.
Ama senin hazırladığın 80 şarkıyıda heyecanla bekliyorumUmarım Unut biraz el atar şarkılara @sokak sanati
Allahımmm zevkleri beni öldürüyor @dreamy ininListeyi hazırlamış ben çok karışmadım listeye. Ben sadece teknik işle ilgileniyorum. Yol gösteriyorum toruna@dreamy @Forumdash
Tek başına buldu hepsini...çoğu yemlik şarkılarmış.80 tane şarkı bulmuş. Zevki olmayan şarkılarda ekledik. Senin verdiğin listeyi geçirdi mi onu bilmiyorum. Eğer geçirediyse bi atar çekerim
Abi sürekli bir yarışma var her yerde uğraşamamÜstad güldürdün
Tek başına buldu hepsini...çoğu yemlik şarkılarmış.
Bakalım göreceğiz; bu sefer olcak inanıyorum
3 ay sonra normale dönersek...herkes kendini dışarı atarsa...sahra çölüne döner forum.Abi sürekli bir yarışma var her yerde uğraşamam
Baş jüri olarak onaylamıyorumBir jüri böyle bir söz veremez
Çok bunaltıyorlar abi valla sürekli özelden videolar geliyor3 ay sonra normale dönersek...herkes kendini dışarı atarsa...sahra çölüne döner forum.
Benimde beynim dönüyor; hangisinde jüriyim hangisinde oy verecem karıştırıyorum ne yalan ama olsun eğleniyoruzzz... daha akşam bizim mekanda birleşme partiside var
İnsan bi etiket yapar. Görmemişim bu yorumu. Sagol Rachel
Adaylari aciklayin o zaman neyi bekliyorsunuz?Şarkıların içinde gereksizleri de var @bazinga illa 80 şarkı olsun deyince hepsini doldurduk adaylara. O yüzden ilk turda her gruptan 6 şarkı elenecek@sokak sanati
Adaylari aciklayin o zaman neyi bekliyorsunuz?
Senorita sacmaligi sampiyon olursa ortaligi yikarim.Gruplarda görürsün
Zaten kik bakacak paylaşsak. Sırf oy versinler diye 25 saniyelik recap yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?