Beğenmiş. Yine olmadı, elde var sıfır![]()
bu sefer iyi araştırma yaptım isviçreli beğenmemişbeğenmiştim konunun başına önce bir bakaydın be kardeşlik![]()
Beğenmiş. Yine olmadı, elde var sıfır![]()
bu sefer iyi araştırma yaptım isviçreli beğenmemişbeğenmiştim konunun başına önce bir bakaydın be kardeşlik![]()
@Yakamoz-Asi evet konuyu beğenmemişbu sefer iyi araştırma yaptım isviçreli beğenmemişşimdi dosiyle birbirlerine düşsünlerde bende burda üzüntüden halay çekeyim
![]()
durun hemen başlamayın atışmaya ! çekirdekleri kapıp geleyim
tehlikeli sularda yüzmeye başladınbu sefer iyi araştırma yaptım isviçreli beğenmemişşimdi dosiyle birbirlerine düşsünlerde bende burda üzüntüden halay çekeyim
![]()
Sohbet konusuna bakarsan hevesin kursağında kalırdurun hemen başlamayın atışmaya ! çekirdekleri kapıp geleyim![]()
olsun aksiyon olur onada alışığım nasıl olsa dosi kime kızsa sonunda dönüp balyozu bize vuruyor alıştıktehlikeli sularda yüzmeye başladıneski dostları birbirine düşüremezsin
şimdi ikisi birden sana dönerler söyleyeyim
![]()
Bu konuyu diyorHangi konu hemen halledeyim![]()
Bu kez çok çabuk olacak gibiolsun aksiyon olur onada alışığım nasıl olsa dosi kime kızsa sonunda dönüp balyozu bize vuruyor alıştık![]()
Bu konuyu diyor
------
Bu kez çok çabuk olacak gibi![]()
@12.Adam devreleri yaktı. Ben onla sohbet etmeyelim konuları açmadan. Yordu beni yorduKim bilir nerelerde takılıyor.![]()
Ben gayet güzel kontrollü sohbet ediyordum , sen son sürat geçince şarapolden yuvarlandım.@12.Adam devreleri yaktı. Ben onla sohbet etmeyelim konuları açmadan. Yordu beni yordu
Kendisine ulaşmanın bir yolu var ama boşver. Takılsın kendi halinde. Kafası güzeldir belki. Rahatsız etmeyelim![]()
Neyse cidden yordun.Ben gayet güzel kontrollü sohbet ediyordum , sen son sürat geçince şarapolden yuvarlandım.![]()
zaman aşımından dolayı kabul etmemen lazım bu beğeniyiBu konuyu diyor
------
Bu kez çok çabuk olacak gibi![]()
Özür dilerim.Neyse cidden yordun.
görüşürüz
sende herşeyi değerlendirme peşindesin son on yıllık beğenileri toplayıp sana getirelim geri dönüşümle onlarıda değerlendirirsin nasıl olsaYok aylığa geçer bu@Yakamoz-Asi
Yıllıktan sonra bir değeri kalmıyorsende herşeyi değerlendirme peşindesin son on yıllık beğenileri toplayıp sana getirelim geri dönüşümle onlarıda değerlendirirsin nasıl olsa![]()