Beğenmiş. Yine olmadı, elde var sıfır
bu sefer iyi araştırma yaptım isviçreli beğenmemiş şimdi dosiyle birbirlerine düşsünlerde bende burda üzüntüden halay çekeyimbeğenmiştim konunun başına önce bir bakaydın be kardeşlik
Beğenmiş. Yine olmadı, elde var sıfır
bu sefer iyi araştırma yaptım isviçreli beğenmemiş şimdi dosiyle birbirlerine düşsünlerde bende burda üzüntüden halay çekeyimbeğenmiştim konunun başına önce bir bakaydın be kardeşlik
@Yakamoz-Asi evet konuyu beğenmemiş biraz parçalı bulutlu hava zamanıydıbu sefer iyi araştırma yaptım isviçreli beğenmemiş şimdi dosiyle birbirlerine düşsünlerde bende burda üzüntüden halay çekeyim
durun hemen başlamayın atışmaya ! çekirdekleri kapıp geleyim@Yakamoz-Asi evet konuyu beğenmemiş biraz parçalı bulutlu hava zamanıydı
Hemen ona kinlenip küseyim
tehlikeli sularda yüzmeye başladın eski dostları birbirine düşüremezsin şimdi ikisi birden sana dönerler söyleyeyimbu sefer iyi araştırma yaptım isviçreli beğenmemiş şimdi dosiyle birbirlerine düşsünlerde bende burda üzüntüden halay çekeyim
Sohbet konusuna bakarsan hevesin kursağında kalır @Yakamoz-Asidurun hemen başlamayın atışmaya ! çekirdekleri kapıp geleyim
olsun aksiyon olur onada alışığım nasıl olsa dosi kime kızsa sonunda dönüp balyozu bize vuruyor alıştıktehlikeli sularda yüzmeye başladın eski dostları birbirine düşüremezsin şimdi ikisi birden sana dönerler söyleyeyim
@Yakamoz-Asi evet konuyu beğenmemiş biraz parçalı bulutlu hava zamanıydı
Hemen ona kinlenip küseyim
Bu konuyu diyorHangi konu hemen halledeyim
Bu kez çok çabuk olacak gibiolsun aksiyon olur onada alışığım nasıl olsa dosi kime kızsa sonunda dönüp balyozu bize vuruyor alıştık
Bu konuyu diyor
------
Bu kez çok çabuk olacak gibi
Kura işine başladım bile @Bully gelmedi bi türlü. Kendim halledeyimGörev tamam.
Kura işine başladım bile @Bully gelmedi bi türlü. Kendim halledeyim
@12.Adam devreleri yaktı. Ben onla sohbet etmeyelim konuları açmadan. Yordu beni yorduKim bilir nerelerde takılıyor.
Ben gayet güzel kontrollü sohbet ediyordum , sen son sürat geçince şarapolden yuvarlandım.@12.Adam devreleri yaktı. Ben onla sohbet etmeyelim konuları açmadan. Yordu beni yordu
Kendisine ulaşmanın bir yolu var ama boşver. Takılsın kendi halinde. Kafası güzeldir belki. Rahatsız etmeyelim
Neyse cidden yordun.Ben gayet güzel kontrollü sohbet ediyordum , sen son sürat geçince şarapolden yuvarlandım.
zaman aşımından dolayı kabul etmemen lazım bu beğeniyiBu konuyu diyor
------
Bu kez çok çabuk olacak gibi
Yok aylığa geçer bu @Yakamoz-Asizaman aşımından dolayı kabul etmemen lazım bu beğeniyi
Özür dilerim.Neyse cidden yordun.
görüşürüz
sende herşeyi değerlendirme peşindesin son on yıllık beğenileri toplayıp sana getirelim geri dönüşümle onlarıda değerlendirirsin nasıl olsaYok aylığa geçer bu @Yakamoz-Asi
Yıllıktan sonra bir değeri kalmıyorsende herşeyi değerlendirme peşindesin son on yıllık beğenileri toplayıp sana getirelim geri dönüşümle onlarıda değerlendirirsin nasıl olsa