2023 En Favori Şarkı 2023 🎶 🎵 | Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şunu şimdi okudum.
Geç yapacağımı gündüzden bildirmiştim zaten :A
2 saat sonra diğerleride gelir. Aynı zamanlarda bitsinler. Çok fark iyi değilmiş :A
Evet bildirmiştin @Yakamoz-Asi Dosi’ye yardım et demişti halbuki yardım değil onay bekliyormuş benden :A

Ben eskiden 8-10 konu açabiliyordum benim ara verdiğim dönem çıktı demek o kural :A

Normalde kahve içtiğimde uykum ölüyor evet ama bu sütlü olanı cezvede yapılanı. Belki süründürmez :A daha uykum var ama anketlere geçeyim :A
Kendimi övmek gibi olmasın ama bu mesajdan sonra 20 dakika içinde 4 anket konusu açmışım. Taktire şayan :A @Bully @Yakamoz-Asi
2 konu arasında 5 dakika geçmiş :A

Kendimi övmek gibi olmasın ama bu mesajdan sonra 20 dakika içinde 4 anket konusu açmışım. Taktire şayan :A @Bully @Yakamoz-Asi
2 konu arasında 5 dakika geçmiş :A
Kendini yeterince övmüşsün zaten :A Övmekle kalmamış takdir etmiş bir de :A

Bravo alkış aferin helal olsun senden hızlısı ve iyisi yok mu dememizi bekliyorsun? :A
------

Tebrikler kahve hemen yaramıṣ :A @Bully
Şımartma şımartma :A

Tebrikler kahve hemen yaramıṣ :A @Bully
Daha midemde dilimle sıcaklık hissi var :A
Kendini yeterince övmüşsün zaten :A Övmekle kalmamış takdir etmiş bir de :A

Bravo alkış aferin helal olsun senden hızlısı ve iyisi yok mu dememizi bekliyorsun? :A
Yakamoz’un dediği gibi, sen kaşınmaya başladın :A
Cuma günleri genelde kendimi şımartma günüm. Bugün sözlerle yapıyorum bunu :A (Cumartesi ve Pazar günleride öyle olmaya başladı gerçi :A )

Daha midemde dilimle sıcaklık hissi var :A

Yakamoz’un dediği gibi, sen kaşınmaya başladın :A
Cuma günleri genelde kendimi şımartma günüm. Bugün sözlerle yapıyorum bunu :A (Cumartesi ve Pazar günleride öyle olmaya başladı gerçi :A )
Beni yavaş olmakla suçlayıp durduğun için övgü moduna geçemiyorum :A

Beni yavaş olmakla suçlayıp durduğun için övgü moduna geçemiyorum :A
Haklıydım o konuda :A ama sanada hak veriyorum. 6372282 ay sonra anket konusuna el attın. Heyecan yapmışındır.

• Güldürdün
Reactions: Bully
Haklıydım o konuda :A ama sanada hak veriyorum. 6372282 ay sonra anket konusuna el attın. Heyecan yapmışındır.
Başımda bekleyeceğini yemeği geç yiyeceğini falan düşünemedim :A Bi hata olur diye beklemen normal gerçi ama konuları dikkatlice açmayı tercih ettim evet 1300 yıl sonra anket konusu açıyorum yani paslanmam normal :A Senin için günlük bir rutin gibi artık :A Onları da hesap ederek bana yavaşsın dememeliydin :A

Başımda bekleyeceğini yemeği geç yiyeceğini falan düşünemedim :A Bi hata olur diye beklemen normal gerçi ama konuları dikkatlice açmayı tercih ettim evet 1300 yıl sonra anket konusu açıyorum yani paslanmam normal :A Senin için günlük bir rutin gibi artık :A Onları da hesap ederek bana yavaşsın dememeliydin :A
Beyefendi incinmiş…. @Yakamoz-Asi

Sizin sohbet sabahı bulacak ben yatar :A kolay gelsin :D

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961