Riskli konularda zorlasak yeterli
AynenRiskli konularda zorlasak yeterli
Kendisi haftalardır yok.
@Dosi Hadise - Feryat şarkısını alta alabilirsin ben eklerken yanlışlık olmuş kafan karışmasınMor ve ötesi ft. Aleyna Tilki - Yaz Yaz Yaz Hadise - Feryat
Mabel Matiz - Bahçemin En Zor Gülü
Hande Yener - Çatla
Murda ft. Hadise - Sen Dönene Kadar
Hande Yener - Hop Hop
İkilem - Aç Bu Şarkıyı
Eee ilk turu öyle titizlikle oyladın ve şarkılara hakim oldun ki 2.turda oylar tak diye gelir2. Turu sabirsizlikla bekliyorum. Oylarim hazir
Orda da mı 7 şarkı tur atladı?@Dosi Hadise - Feryat şarkısını alta alabilirsin ben eklerken yanlışlık olmuş kafan karışmasın
------
Eee ilk turu öyle titizlikle oyladın ve şarkılara hakim oldun ki 2.turda oylar tak diye gelir
@Dosi Hadise - Feryat şarkısını alta alabilirsin ben eklerken yanlışlık olmuş kafan karışmasın
------
Eee ilk turu öyle titizlikle oyladın ve şarkılara hakim oldun ki 2.turda oylar tak diye gelir
Aynen Hadise - Feryat ile birlikte 7 şarkı. Ben telefondan yazarken Hadise yanda kalmış.Orda da mı 7 şarkı tur atladı?
Dün ilk gruplara tekrar göz gezdirirken kararsız kalmıştım. Kötü olmuş.İşin ilginci aldığı oy sayısı 4 ama 1 oy daha alsa üst tura çıkabiliyordu
116 milyonluk şarkıyı forum sevmemiş
Aynen heyecan kaçmasın final-şampiyonluk yorumumuzu sonlara doğru yaparızTabi ki, hatta az cok sona kalacaklari tahmin bile ediyorum ama o bende kalsin.
Bende düzgün görünüyordu. Mobilden dolayı galiba. Neyse sıralama ekledim. 52 doğru yazmışım@Dosi Hadise - Feryat şarkısını alta alabilirsin ben eklerken yanlışlık olmuş kafan karışmasın
------
@Dosi bu arkadaş yüzünden tur atlayamadı Kurban OlduğumDün ilk gruplara tekrar göz gezdirirken kararsız kalmıştım. Kötü olmuş.
@Dosi bu arkadaş yüzünden tur atlayamadı Kurban Olduğum
Bilerek yazıyor öyle boşver@Dosi bu arkadaş yüzünden tur atlayamadı Kurban Olduğum
Aa aranızda ne gıcıklık durumu var kiBilerek yazıyor öyle boşver
Gönlümün şampiyonlu o şarkı. Önemli değil
Bu gece tüm gruplar bir birine yakın açılacak. Artık oylarsınİlk 5 grubu oylamak için geç kaldım. Ama neyse ki @Dosi'nin hatırlatma mesajı sonrası 6'dan 8'e kadar olan grupta oy kullandım
Son birkaç gündür baya yoğundum.Bu gece tüm gruplar bir birine yakın açılacak. Artık oylarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?