Riskli konularda zorlasak yeterli
AynenRiskli konularda zorlasak yeterli
Kendisi haftalardır yok.
@Dosi Hadise - Feryat şarkısını alta alabilirsin ben eklerken yanlışlık olmuş kafan karışmasınMor ve ötesi ft. Aleyna Tilki - Yaz Yaz Yaz Hadise - Feryat
Mabel Matiz - Bahçemin En Zor Gülü
Hande Yener - Çatla
Murda ft. Hadise - Sen Dönene Kadar
Hande Yener - Hop Hop
İkilem - Aç Bu Şarkıyı
Eee ilk turu öyle titizlikle oyladın ve şarkılara hakim oldun ki 2.turda oylar tak diye gelir2. Turu sabirsizlikla bekliyorum. Oylarim hazir
Orda da mı 7 şarkı tur atladı?@Dosi Hadise - Feryat şarkısını alta alabilirsin ben eklerken yanlışlık olmuş kafan karışmasın
------
Eee ilk turu öyle titizlikle oyladın ve şarkılara hakim oldun ki 2.turda oylar tak diye gelir
@Dosi Hadise - Feryat şarkısını alta alabilirsin ben eklerken yanlışlık olmuş kafan karışmasın
------
Eee ilk turu öyle titizlikle oyladın ve şarkılara hakim oldun ki 2.turda oylar tak diye gelir
Aynen Hadise - Feryat ile birlikte 7 şarkı. Ben telefondan yazarken Hadise yanda kalmış.Orda da mı 7 şarkı tur atladı?
Dün ilk gruplara tekrar göz gezdirirken kararsız kalmıştım. Kötü olmuş.İşin ilginci aldığı oy sayısı 4 ama 1 oy daha alsa üst tura çıkabiliyordu
116 milyonluk şarkıyı forum sevmemiş
Aynen heyecan kaçmasın final-şampiyonluk yorumumuzu sonlara doğru yaparızTabi ki, hatta az cok sona kalacaklari tahmin bile ediyorum ama o bende kalsin.
Bende düzgün görünüyordu. Mobilden dolayı galiba. Neyse sıralama ekledim. 52 doğru yazmışım@Dosi Hadise - Feryat şarkısını alta alabilirsin ben eklerken yanlışlık olmuş kafan karışmasın
------
@Dosi bu arkadaş yüzünden tur atlayamadı Kurban OlduğumDün ilk gruplara tekrar göz gezdirirken kararsız kalmıştım. Kötü olmuş.
@Dosi bu arkadaş yüzünden tur atlayamadı Kurban Olduğum
Bilerek yazıyor öyle boşver@Dosi bu arkadaş yüzünden tur atlayamadı Kurban Olduğum
Aa aranızda ne gıcıklık durumu var kiBilerek yazıyor öyle boşver
Gönlümün şampiyonlu o şarkı. Önemli değil
Bu gece tüm gruplar bir birine yakın açılacak. Artık oylarsınİlk 5 grubu oylamak için geç kaldım. Ama neyse ki @Dosi'nin hatırlatma mesajı sonrası 6'dan 8'e kadar olan grupta oy kullandım
Son birkaç gündür baya yoğundum.Bu gece tüm gruplar bir birine yakın açılacak. Artık oylarsın