Teşekkürler...Emeğine sağlık🙂@umuttanyel önerdiğin şarkıları kontrol etmeye fırsatım olmadı henüz ama ekledim listeye.
130 tane şarkıya ulaşmışız. Anketlerde yoracak beni
Sonradan eklenenlerin linkini belki ekleyemem. 2.tur bakarım duruma
Teşekkürler...Emeğine sağlık🙂@umuttanyel önerdiğin şarkıları kontrol etmeye fırsatım olmadı henüz ama ekledim listeye.
130 tane şarkıya ulaşmışız. Anketlerde yoracak beni
Sonradan eklenenlerin linkini belki ekleyemem. 2.tur bakarım duruma
Linkli listemiz 116 şarkıydı ama çoğaldı, bakalım dahada artacak mı gözüm korktu biraz. Bakalım.Listeye bak ucu gözükmüyor 😃😃😃😃 Şimdiden kolaylıklar diliyorum sana @Dosi 😊
Benzetmede @Aserat la yarışırsın kendisinin marjinal benzetmelerine bayılırım.Gerisini anladın sen.
Ne demek istedin sen şimdi bize? Övdün mü, gömdün mü anlamadım valla.Benzetmede @Aserat la yarışırsın kendisinin marjinal benzetmelerine bayılırım.Gerisini anladın sen.
Aşkolsun övdüm seni neden gömeyim Fatihcim.Ne demek istedin sen şimdi bize? Övdün mü, gömdün mü anlamadım valla.
Bilemem her şey olabilir Altancım.Aşkolsun övdüm seni neden gömeyim Fatihcim.
Öyle düşünme Gürkan biz senle kardeş sayılır panpa. Usta gelmeden az piyasa yapalım.Bilemem her şey olabilir Altancım.
Dip’i geçen sene oyladık eski şarkı diğerleri biri 4 sene önce (lyric) diğeride yeni ama lyricmiş öyle rast gele seçip gelme@Dosi Velet-Aşk sadece anlayan madrigal Dip yüz yüzeyken konuşuruz beni bi dinle bu şarkıları da koysana listeye bunları göremedim
Öyle düşünme Gürkan biz senle kardeş sayılır panpa. Usta gelmeden az piyasa yapalım.
Dip’i geçen sene oyladık eski şarkı diğerleri biri 4 sene önce (lyric) diğeride yeni ama lyricmiş öyle rast gele seçip gelme
Bence bu kadarı yeter fazla önermeyin iddialı değilse. Bence önemlileri aldık gibi
Unutmuş olsanda bi tarihe baksaydın 2021 şarkısı o o kadar başlık 2022 konuda ise lyric olmaz yazıyor.Öylemi ana unutmuşum neyse tmm rast gele geçmedim aklıma gelenleri yazdım
2022 de hangi şarkılar var diye baktım karşıma çıktılar karıştırmışım işteUnutmuş olsanda bi tarihe baksaydın 2021 şarkısı o o kadar başlık 2022 konuda ise lyric olmaz yazıyor.
Ozan Doğulu'nun şarkısını çıkarmayı unutmuşsun, lyric videoydu o.130 şarkı ile devam edeceğiz gibi görünüyor.
Listenin oluşumda yardımcı olan @MasacRE @phoebebuffay ve @umuttanyel tekrardan size teşekkür ederim ve tabiki dılardan yardı eden müzik adamı @Bully ‘de ayrı bir teşekkürü hak ediyor.
Linkli listemiz 116 şarkıydı ama çoğaldı, bakalım dahada artacak mı gözüm korktu biraz. Bakalım.
Önümüzdeki hafta listeyi toparlayıp sonraki hafta başlatırım gibi.
Yaşasın bir şarkı daha eksik hemen halledeyimOzan Doğulu'nun şarkısını çıkarmayı unutmuşsun, lyric videoydu o.
Severim zıplamayı.
Aklın fikrin hep başka yerlerde.Severim zıplamayı.