- Reaksiyon puanı
- 114,205
- Puanı
- 1,060
Sinirimi bozma beArjantin'im uzatmalara bırakmadan normal süre içerisinde bulacağı penaltılarla işi çözer Dosi hanım merak etme
Sinirimi bozma beArjantin'im uzatmalara bırakmadan normal süre içerisinde bulacağı penaltılarla işi çözer Dosi hanım merak etme
Şom ağızlılığım.Maç uzatmalara gitmez umarımen az 1 saat milllet sevincini yaşasın
Düzen bozulmasın diye. 2022 bitmeden yapılmaz hem2021i keşke atlayıp direk 2022 olsaydı.neyse etkinlik etkinliktir.
Düzen bozulmasın diye. 2022 bitmeden yapılmaz hemve her sene yaz ortası yapılırdı
Uygundur Dosi hanım ama bu tur videolar gelse çok daha iyi olabilirtüm molami planlama yaparak gecirdim@MasacRE en sonunda kademe kademe nasil ilerleyecegime karar verdim. bugün 2. tur gelecek ve 30 sarkiya inecegiz ve 3. turda videolar ekleyecegim.
en gec 1-2 ocak tarihinde kazanan belli olacakne yapip edip yetistiriyoruz
HOŞGELDİN YOLDAŞIM. YÜZÜM AYDIN ,KULAKLAR İZMİR. @MasacREGELDİM İŞTE DOSTUM, YÜZÜN GÜLSÜN BE…
HOŞGELDİN YOLDAŞIM. YÜZÜM AYDIN ,KULAKLAR İZMİR. @MasacRE
heryere neden aynı mesajGELDİM İŞTE DOSTUM, YÜZÜN GÜLSÜN BE…
60 küsür klip konularını bulmaya vaktim ve takatim yokUygundur Dosi hanım ama bu tur videolar gelse çok daha iyi olabilir
Oylarimi kullandim @dosimosi memnunsun insallah
İsraf haramdır.heryere neden aynı mesaj
60 küsür klip konularını bulmaya vaktim ve takatim yok
------
Sen forumda yine aktif olana kadar etkinlik biterHayırlı olsun. @dosimosi
Listedeki şarkıların çoğu bana hitap etmese de güzel bir etkinlik olacağına eminim.
İyi olur Dosi hanım. Zaten yılın başında olacağız henüz, aceleye gerek yok. Yavaş yavaş oluşturulur liste. Hata, eksik falan da olmaz o zaman pekÇok boş bir vaktimde 2022 şarkılarının listesini yapmaya başlayacağım
Sonrasında böyle bir konu açıp, bir kaç hafta sonrası start veririz, uzun süre sonrasında anketler gelir, En azından şarkıları daha net seçeriz@MasacRE
------
Sen forumda yine aktif olana kadar etkinlik biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?