Senin detayların hepsini biliyorum. Böyle değerli bir kişinin programın kurucusu olması...MS'nin kurucu oluyor kendisi. O olmasaydı bu 10 sezonluk yarışma kesinlikle olmazdı. Bende tanımıyorum gerçi, noldu @GunesinOglu'na? @Çiğdem
Senin detayların hepsini biliyorum. Böyle değerli bir kişinin programın kurucusu olması...MS'nin kurucu oluyor kendisi. O olmasaydı bu 10 sezonluk yarışma kesinlikle olmazdı. Bende tanımıyorum gerçi, noldu @GunesinOglu'na? @Çiğdem
2015 de basladık şuan gelse siz hala bunumu yapıyorsunuz der @slhttnmtl @AlosMS'nin kurucu oluyor kendisi. O olmasaydı bu 10 sezonluk yarışma kesinlikle olmazdı. Bende tanımıyorum gerçi, noldu @GunesinOglu'na? @Çiğdem
Eylül'de girdiğine göre biliyor2015 de basladık şuan gelse siz hala bunumu yapıyorsunuz der @slhttnmtl @Alos
Forumun temel taşı oldu yani sankı MS forumu yönetiyor gibi
Senin detayların hepsini biliyorum. Böyle değerli bir kişinin programın kurucusu olması...
Nereye gitti merak etmiyoruz değil. Programın kurucusu olarak hem sana hem bana teşekkür etmeli.2015 de basladık şuan gelse siz hala bunumu yapıyorsunuz der @slhttnmtl @Alos
Forumun temel taşı oldu yani sankı MS forumu yönetiyor gibi
Bana neden teşekkür etmiyorNereye gitti merak etmiyoruz değil. Programın kurucusu olarak hem sana hem bana teşekkür etmeli.
Nereye gitti merak etmiyoruz değil. Programın kurucusu olarak hem sana hem bana teşekkür etmeli.
Niye konusmamıs 😱 😱 😱Eylül'de girdiğine göre biliyor
Nerden biliyim, özlememiş galiba biziNiye konusmamıs 😱 😱 😱
Programı sundun da haberimiz mi yok?Bana neden teşekkür etmiyor
Hiçmi iletişimin yok?Niye konusmamıs 😱 😱 😱
Programı sundun da haberimiz mi yok?
Hiçmi iletişimin yok?
Ben o geldinde forumda yoktum ki size sormalı çocuğu nasıl yakalayamadınızNerden biliyim, özlememiş galiba bizi
İlla sunuculuk mu yapmak gerekiyor, ben her şekilde teşekküre layığım. Bana kalsa sezonlarca götürürüm hem bu programı.Programı sundun da haberimiz mi yok?
Hiçmi iletişimin yok?
Ben çaylaktım.Ben o geldinde forumda yoktum ki size sormalı çocuğu nasıl yakalayamadınız
Foruma geldiğinden haberim bile yok. Eylül'de bende yoktum zaten.Ben o geldinde forumda yoktum ki size sormalı çocuğu nasıl yakalayamadınız
@Çiğdem ne diyorsun? Gelecek sezon proogramı Selo'ya emanet edebilir miyiz?İlla sunuculuk mu yapmak gerekiyor, ben her şekilde teşekküre layığım. Bana kalsa sezonlarca götürürüm hem bu programı.
------
Ben çaylaktım.
Foruma geldiğinden haberim bile yok. Eylül'de bende yoktum zaten.
Bu karga surat nasıl biliyor herşeyiİlla sunuculuk mu yapmak gerekiyor, ben her şekilde teşekküre layığım. Bana kalsa sezonlarca götürürüm hem bu programı.
------
Ben çaylaktım.
Bana forumu emanet etseler ayakta tutarım.Foruma geldiğinden haberim bile yok. Eylül'de bende yoktum zaten.
------
@Çiğdem ne diyorsun? Gelecek sezon proogramı Selo'ya emanet edebilir miyiz?
Cin gibiyim.Bu karga surat nasıl biliyor herşeyi
Sen gelmeden seni çok iyi tanıyordu. Sürekli eski konularda takılıyor diye duydum. @slhttnmtlBu karga surat nasıl biliyor herşeyi
Duymasında bu kimmiş biliyormyormusunSen gelmeden seni çok iyi tanıyordu. Sürekli eski konularda takılıyor diye duydum. @slhttnmtl
Çok iyi tanıdığım doğrudur ama üşengeçlikten yoğun bakıma yattım artık o aktiviteyi de yapamıyorum.Sen gelmeden seni çok iyi tanıyordu. Sürekli eski konularda takılıyor diye duydum. @slhttnmtl
2021i hemen Ocak ayında yaparız. Bu sene çok geç oldu ama halettikEmeğinize sağlık @Dosi @Tolstoyevski çok güzel ve epey eğlenceli bir etkinlik oldu ve sonunda istediğim parça 1. oldu
neden duymayayımki sanki bilmediğim şeyDuymasında bu kimmiş biliyormyormusun@slhttnmtldestereymiş 😱 😱 😱
Duyma diyede etiket ediyoruz @keremneden duymayayımki sanki bilmediğim şey