Kes be sümsük@denizz19 bu sene şike yapmayınca çeyrek final bile göremedi Sıla![]()
Kes be sümsük@denizz19 bu sene şike yapmayınca çeyrek final bile göremedi Sıla![]()
Acaba @kerem bu yüzdenmi sıla yasağını kaldırdı ms den forumun bu yeni yapılandırmasında tapma durumu düştü diye @denizz19
Aynen öyle. Sıla'yı birde yeni forumun All Star'ında deneyeceğiz, Rihanna'yı da öyle. Dokunulmaz olmalarından sıkıldım çünkü.![]()
Deniz eski yapılandırmayı mezarından çıkarıp getirirseGöreceğiz bakalım![]()
İsim ver not edeyim.Deniz eski yapılandırmayı mezarından çıkarıp getirirse![]()
![]()
Juriiye alma
![]()
![]()
![]()
O üyeler forumu terketmiştir çoktan. Geleceklerini sanmıyorum. Hele ki Sıla için.
Sılayı çok hafife almaO üyeler forumu terketmiştir çoktan. Geleceklerini sanmıyorum. Hele ki Sıla için.![]()
Sıla'yı severim. Benim bir derdim yok, forumun var.Sılayı çok hafife alma![]()
Sıla'nın son şarkılarına ihtiyacım yok zatenSıla'yı severim. Benim bir derdim yok, forumun var.![]()
Şimdiden şampiyonluk hayırlı olsunSıla'nın son şarkılarına ihtiyacım yok zaten![]()
Sezen Aksu, Sertab Erener ve niceleri gibi ağır toplar olacak All Star'da. O yüzden eski şarkılarına da çok güvenme derim.Sıla'nın son şarkılarına ihtiyacım yok zaten![]()
Cengo mu kaldı, onu Evrim'in oğlu yapmışlar
Sen onu nerden biliyorsun 😱 😱 😱Cengo mu kaldı, onu Evrim'in oğlu yapmışlar![]()
Geçmiş konularda gördüm, anormal değilSen onu nerden biliyorsun 😱 😱 😱
Evrimin değil güneşin oğluGeçmiş konularda gördüm, anormal değilHala yaşıyorsa ben de Evrim'in oğlu olabilirim
![]()
Güneş de Evrim oluyor, gözümde farksızEvrimin değil güneşin oğlu![]()
![]()
![]()
Sizin ecünnü dizilerinizi bilemicem tabiGüneş de Evrim oluyor, gözümde farksız![]()