Kes be sümsük@denizz19 bu sene şike yapmayınca çeyrek final bile göremedi Sıla
Kes be sümsük@denizz19 bu sene şike yapmayınca çeyrek final bile göremedi Sıla
Acaba @kerem bu yüzdenmi sıla yasağını kaldırdı ms den forumun bu yeni yapılandırmasında tapma durumu düştü diye @denizz19
Aynen öyle. Sıla'yı birde yeni forumun All Star'ında deneyeceğiz, Rihanna'yı da öyle. Dokunulmaz olmalarından sıkıldım çünkü.
Deniz eski yapılandırmayı mezarından çıkarıp getirirse Juriiye almaGöreceğiz bakalım
İsim ver not edeyim.Deniz eski yapılandırmayı mezarından çıkarıp getirirse Juriiye alma
Cengonun ms yi incele @denizz19İsim ver not edeyim.
O üyeler forumu terketmiştir çoktan. Geleceklerini sanmıyorum. Hele ki Sıla için.Cengonun ms yi incele @denizz19
Sılayı çok hafife almaO üyeler forumu terketmiştir çoktan. Geleceklerini sanmıyorum. Hele ki Sıla için.
Sıla'yı severim. Benim bir derdim yok, forumun var.Sılayı çok hafife alma
Sıla'nın son şarkılarına ihtiyacım yok zatenSıla'yı severim. Benim bir derdim yok, forumun var.
Şimdiden şampiyonluk hayırlı olsunSıla'nın son şarkılarına ihtiyacım yok zaten
Sezen Aksu, Sertab Erener ve niceleri gibi ağır toplar olacak All Star'da. O yüzden eski şarkılarına da çok güvenme derim.Sıla'nın son şarkılarına ihtiyacım yok zaten
Cengo mu kaldı, onu Evrim'in oğlu yapmışlarCengonun ms yi incele @denizz19
Sen onu nerden biliyorsun 😱 😱 😱Cengo mu kaldı, onu Evrim'in oğlu yapmışlar
Geçmiş konularda gördüm, anormal değil Hala yaşıyorsa ben de Evrim'in oğlu olabilirimSen onu nerden biliyorsun 😱 😱 😱
Evrimin değil güneşin oğluGeçmiş konularda gördüm, anormal değil Hala yaşıyorsa ben de Evrim'in oğlu olabilirim
Güneş de Evrim oluyor, gözümde farksızEvrimin değil güneşin oğlu
Sizin ecünnü dizilerinizi bilemicem tabiGüneş de Evrim oluyor, gözümde farksız