100 yıl öncesinin dizisiSizin ecünnü dizilerinizi bilemicem tabi![]()
![]()
![]()
------
Benim o diziyle alakam yok zati
100 yıl öncesinin dizisiSizin ecünnü dizilerinizi bilemicem tabi![]()
![]()
![]()
Dizi adı ne100 yıl öncesinin dizisiEvrim'i biliyosundur inş
------
Benim o diziyle alakam yok zati![]()
GunesinOglu olduğuna göre, Güneşin Kızları işteDizi adı ne![]()
Aaa onu biliyorum yani izlediğim değilde hedefimde olan dizi olarakGunesinOglu olduğuna göre, Güneşin Kızları işteAma Evrim, benim Akrep'im Ferda'm
![]()
Bizim Hikaye severiiim anti olursun, Akrep severiiim antş olursunAaa onu biliyorum yani izlediğim değilde hedefimde olan dizi olarak![]()
![]()
![]()
Ben Akrep'ten bahsediyordum
Sensin ecünnü ikisi de ecünnü değil.
Alnını getir şu yorumun, insanın annesine bile ecünnü dedirtiyorSensin ecünnü ikisi de ecünnü değil.![]()
Sensin ecünnü ikisi de ecünnü değil.![]()
Akrep nerden çıktı ben güneşin ecünnülerini diyorumBen Akrep'ten bahsediyordum
Demet AKBAĞ, Evrim ALASYA olan. Has ecünnüler ne be 😱
Hahahahaah buyur öp.Alnını getir şu yorumun, insanın annesine bile ecünnü dedirtiyor@Çiğdem
Aynı mesajda iki diziden bahsetmişim, karışıklık olduAkrep nerden çıktı ben güneşin ecünnülerini diyorum![]()
![]()
![]()
Çok thanksHahahahaah buyur öp.![]()
Kızları ecünnüydü anaları değil.Akrep nerden çıktı ben güneşin ecünnülerini diyorum![]()
![]()
![]()
Çok güzel şarkı
Kızları ecünnüydü anaları değil.![]()
Ayy benimde kafası karıştıAynı mesajda iki diziden bahsetmişim, karışıklık olduSonra öyle devam etmiş
Çok thanks![]()
Aaaa Musti zamanında nerdeydin serdarla oldu gibi yine antilerle boğusuyordukÇok güzel şarkı❤
Cengo oldu EvriminOglu, beni de alsın kardeş olarakAyy benimde kafası karıştıCengo diyorduk en son yine nelere geldik
![]()
![]()
![]()
Keşke o zamanlar gelseydim birlikle savaşırdık yaAyy benimde kafası karıştıCengo diyorduk en son yine nelere geldik
![]()
![]()
------
Aaaa Musti zamanında nerdeydin serdarla oldu gibi yine antilerle boğusuyorduk![]()
![]()
![]()
MS'nin kurucu oluyor kendisi. O olmasaydı bu 10 sezonluk yarışma kesinlikle olmazdı. Bende tanımıyorum gerçi, noldu @GunesinOglu'na?Geçmiş konularda gördüm, anormal değilHala yaşıyorsa ben de Evrim'in oğlu olabilirim
![]()