100 yıl öncesinin dizisiSizin ecünnü dizilerinizi bilemicem tabi
------
Benim o diziyle alakam yok zati
100 yıl öncesinin dizisiSizin ecünnü dizilerinizi bilemicem tabi
Dizi adı ne100 yıl öncesinin dizisiEvrim'i biliyosundur inş
------
Benim o diziyle alakam yok zati
GunesinOglu olduğuna göre, Güneşin Kızları işteDizi adı ne
Aaa onu biliyorum yani izlediğim değilde hedefimde olan dizi olarakGunesinOglu olduğuna göre, Güneşin Kızları işteAma Evrim, benim Akrep'im Ferda'm
Bizim Hikaye severiiim anti olursun, Akrep severiiim antş olursunAaa onu biliyorum yani izlediğim değilde hedefimde olan dizi olarak
Ben Akrep'ten bahsediyordum
Sensin ecünnü ikisi de ecünnü değil.
Alnını getir şu yorumun, insanın annesine bile ecünnü dedirtiyorSensin ecünnü ikisi de ecünnü değil.
Sensin ecünnü ikisi de ecünnü değil.
Akrep nerden çıktı ben güneşin ecünnülerini diyorumBen Akrep'ten bahsediyordum
Demet AKBAĞ, Evrim ALASYA olan. Has ecünnüler ne be 😱
Hahahahaah buyur öp.Alnını getir şu yorumun, insanın annesine bile ecünnü dedirtiyor@Çiğdem
Aynı mesajda iki diziden bahsetmişim, karışıklık olduAkrep nerden çıktı ben güneşin ecünnülerini diyorum
Çok thanksHahahahaah buyur öp.
Kızları ecünnüydü anaları değil.Akrep nerden çıktı ben güneşin ecünnülerini diyorum
Çok güzel şarkı
Kızları ecünnüydü anaları değil.
Ayy benimde kafası karıştıAynı mesajda iki diziden bahsetmişim, karışıklık olduSonra öyle devam etmiş
Çok thanks
Aaaa Musti zamanında nerdeydin serdarla oldu gibi yine antilerle boğusuyordukÇok güzel şarkı❤
Cengo oldu EvriminOglu, beni de alsın kardeş olarakAyy benimde kafası karıştıCengo diyorduk en son yine nelere geldik
Keşke o zamanlar gelseydim birlikle savaşırdık yaAyy benimde kafası karıştıCengo diyorduk en son yine nelere geldik
------
Aaaa Musti zamanında nerdeydin serdarla oldu gibi yine antilerle boğusuyorduk
MS'nin kurucu oluyor kendisi. O olmasaydı bu 10 sezonluk yarışma kesinlikle olmazdı. Bende tanımıyorum gerçi, noldu @GunesinOglu'na?Geçmiş konularda gördüm, anormal değilHala yaşıyorsa ben de Evrim'in oğlu olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?