Hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil tak
@Emre Ozansoy ile @dreamy 'de Yok Yok'u çok sevdirdiler bana. Bilemedim çok kararsızım.
Hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil tak
Sana kalmış gönlünden ne geçiyorsa ona ver
'istanbulda görüşeceğiz' bir baskı şeklidir.Baskı derken
Bana ne diyorsun, iftira atıyorsun, yazıklar olsun.Üf yırtık çoraptan çıkar gibi 5 dakikada bir gelip gitme şuraya
Sinerjimi yapsak avatarlarla?Bana ne diyorsun, iftira atıyorsun, yazıklar olsun.
Laf sokuyorsun da, konuda baştan sona sen varsın.
Sen bilirsin ne diyeyim
Yoo görüşeceğiz yani'istanbulda görüşeceğiz' bir baskı şeklidir.
Şu anketlerde bi benle tartışmadığın kalmıştıDua edelimde desteklediklerimızden biri tur atlasın
Evet etkinlik bitene kadar yapalım, eğlenceli oluyor. İki günlüğüne Evrim’i bırakabilirim.Sinerjimi yapsak avatarlarla?@xdragxx
Amacım çağırmak değildi sadece merak
Oy kullanmayanlara tarafsız kişiler hatırlatma yapmalı.@Bully izninle oylamayanları oylama için etiketlerim ama söz kimseye şu isme oy ver diye baskı yapmam. Ben gerek kendi etkinliğimde gerekse @The_Erinch 'in etkinliğinde insanları etiketlerken gönlünüzden geçeni oylayın demiştim 😊
Biz ayrı yolların insanıyız bu yoldaEvet etkinlik bitene kadar yapalım, eğlenceli oluyor. İki günlüğüne Evrim’i bırakabilirim.@Emre Ozansoy yine aynı taraftayız kabul ediyor musun.
Biz şaşırmıyoruz artık yıllardır aynı şey. 10-1 idi oylama.
Tamam etiketlemeyeceğim kimseyi 😊Oy kullanmayanlara tarafsız kişiler hatırlatma yapmalı.
Deniz burada taraf olduğu için etiket yapması oy istemeye giriyor, yasak zaten. Bu seneki etkinlikte yaşanmasını istemiyorum bunların.
Sanatçıları kendi hallerine bırakalım, hak eden kazansın.
Ben de değiştirdim...Biz ayrı yolların insanıyız bu yolda
Yanlış anlama, ikinize de lafım yok.Tamam etiketlemeyeceğim kimseyi 😊
Sinerji yapalımBURAY - KABAHAT BENDE.
Haklısın. Tolsteyevski meselesi herşeyi özetliyor😊Yanlış anlama, ikinize de lafım yok.
Ama sen etiket yaptığın an @denizz19 da yapacak üyeyi etkilemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?