2019 En Favori Şarkı 2019 | Çeyrek Final | D Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselmeli?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimseyi etikeketleme diye ricada bulundun yoksa ben en az 5 kişiyi konuya çağırırdım. Kime verirlerdi bilemem ama daha adil sonuç muhakkak oluşurdu

Umarım diğer turlarda bu tarz sorunlar yaşamazsın

Reactions: Bully
Eksik kalmaz böyle şeylerden. Biraz hatırlat yapman lazım. Final turlarında etiketle. Anca öyle oy veriyor.
Etiket listesinde var. Bildirimleri görmemesi imkansız, hatırlatma da yaptım geçen, dönmedi. Demek ki sarmıyor artık onu

Final turlarında kullandırmaya çalışırız

Reactions: sokak sanati
@Bully bazı şeyleri karıştırmış açıklık getireyim. Etiket listesinde yoktu demişsin 2.mesaja bakarsan etiket listesinde olduğumu görürsün
Dosi beni etiketlediğinde Dosi oy kullanmamıştı ve ben Buray'ın şarkısı daha çok sevdiğim için Buray dedim. Diğer turlarda da oyumu kullandım kimsenin etkisi altında kalmadan

Ayrıca xdragxx kendi kalesine gol attı falan diyorsunuz da ben Buray fanı değilim
Mesajlarımı incelerseniz sadece Sıla'yı kazandırmayacağız dedim Buray'ı şampiyon yapacaz turu geçirecez falan demedim
Anketin şu anki halinden dolayı da oldukça mutluyum

Onu esprisine dedim. Ciddiye alma.
Buray kazansa %100 sevinecekken Feride kazanınca %50 sevindin. Bu gerçekte var tabi.

Benim etkinliğin başından beri favori şarkım Yok Yok’tu. Eğer yarı finalde o balon şarkıyla eşleşmezse final garanti gibi şu an.

Buray ile eşleşirse ve Merve ile eşleşirse elenir. Diğer grupta kim çıktı bilmiyorum. Bastıbacak elendi galiba tüm her yerde

Reactions: dreamy
Yok karıştırmadım.
Etiket listesine sen oy kullandıktan sonra ekledim seni.
Oy kullandığın için artık listede olman açısından

Buray meselesini de Dosi'ye açıkladım, alıntıda görebilirsin. Etki altında oy kullandığını söylemedim yani yanlış anlamanı istemem.

Reactions: xdragxx
Yok yanlış anlama değil sadece kafalarda soru işareti kalmasın

Reactions: Bully
Kimseyi etikeketleme diye ricada bulundun yoksa ben en az 5 kişiyi konuya çağırırdım. Kime verirlerdi bilemem ama daha adil sonuç muhakkak oluşurdu

Umarım diğer turlarda bu tarz sorunlar yaşamazsın
Sanırım sonuçtan memnun kalmadığın için biraz da bu tepkin ama 3 şarkı da 2019'a damgasını vurmuş şarkılar, 3'ü de hak ediyordu bence yarı finali.
Biri tur atlayacaktı sadece.

Umarım.

Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...