Demek Hainli Fedai burada da yapmış yapacağını ha... @Sherlock
Sıla denen kadını şampiyon yaparsak bu da bizim ayıbımız olsun
Arıyor tarıyor kendine hainlik yapacak bir konu illa ki buluyor adam Şerlok beyciğimYa bir insan hiç mi şaşırtmaz, hep mi hainlik yapar...@Maskeli Fedai
Arıyor tarıyor kendine hainlik yapacak bir konu illa ki buluyor adam Şerlok beyciğimYa sen niye Sıla'ya oy veriyorsun be adam, 373672 tane fanı var zaten konuda, sen sal bari kadını@Maskeli Fedai
Neden oyunu değiştirmek istediği belli Şerlok beyciğim. Şimdi de sıra Sıla severlere hainlik yapmaya geldi çünküAhahahaha.Aynen öyle Utku beyciğim, bu yönde özel bir çaba harcıyor ve en sonunda buluyor kendine bir şeyler her zaman.Harbiden ya, bu kadın zaten çıkıyor her türlü üst turlara.Hayır gitmiş oy vermiş, üzerine pişman olmuş yaptığı hainlikten.O daha garip.@Maskeli Fedai
Hatırlatırım ama o saatlerde aktif olur musun bilmem.16.56'da bitiyor.
Neden oyunu değiştirmek istediği belli Şerlok beyciğim. Şimdi de sıra Sıla severlere hainlik yapmaya geldi çünkü@Maskeli Fedai @Bully
Aynen bu konuda destekliyorum kütük dostumu, illa hainlik yapmak istiyorsa bu konuda yapabilmeliİnanılmaz bir hainlik örneği Utku beyciğim, aslında öyle bir hainlik yapacaksa bir kereliğine izin verilebilir sanki.@Bully
Aynen bu konuda destekliyorum kütük dostumu, illa hainlik yapmak istiyorsa bu konuda yapabilmeli
O günler mazide kaldı ciddiye almıyorduk ama artık alıyoruzSILA forumumuzun en büyük değerlerindendir, son etkinlik bükücüdür...
Bu yüzden yaşanır bu senaryo muhtemelen.
Demek Hainli Fedai burada da yapmış yapacağını ha... @Sherlock
Sıla'yı şampiyon yapacağız hainlerYa bir insan hiç mi şaşırtmaz, hep mi hainlik yapar...@Maskeli Fedai
Ben sana Feride’ye oy ver dedim mi beDalga geçmek amaçlıydı o. Geçen tur hiç birine oy vermedim. Zaten sen oy istediğin için biraz soğudum Hilal'den
Ben sana Feride’ye oy ver dedim mi be
Yapacağım birazdan.@Bully seri etiket lazım, bu konuya yığılmalar yaşanmalı...
A Grubunda yaptım hatırlatma etiketlerini, görmedim sanırım.Unuttun
Eşitllik durumunda konuya en çok yorum yazmış olan üye üst tura çıkacak ismi belirlesin
Ekli dosyayı görüntüle 84762
@denizz19 @Sherlock @MasacRE @Araf
Yapacağım birazdan.
A Grubunda yaptım hatırlatma etiketlerini, görmedim sanırım.Dönen olmadı şimdilik.
Beraberlik durumunda önceki tur kuralı işleyecek her zamanki gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?