1 kereliginedi üzügünüm.Yarın veririm. Bana hatırlatın şuan müsait değilim şarkıları dinlemeye.
1 kereliginedi üzügünüm.Yarın veririm. Bana hatırlatın şuan müsait değilim şarkıları dinlemeye.
İşine gelmeyince kumpas. Senden rahatsızım.@Bully kumpas kurdu
Bak ben bu kulüp için hapis yattım ayıb oluyo sonra çok ağlarsınız harcamayın şu güzelim şarkıyı
Sinirliyim saçım başım dağınık, üzgünüm birazcık.
Ne güzel iste, senden de kurtulmus oluruz 1 ayligina.
@sokak sanati oy kullanmamış Feride’yi çok sevdiğini defalarca söylemişti zaten ama 1 oya daha ihtiyaç var o gelir mi bilmiyorum
Neye karar veremedin Feride’nin şarkısını çok sevdiğini hep söylüyordun inkar etme şimdi aynen 12 oldularBen şuan karar vermedim yalnız hala. Son gün dinleyeceğim. Buray ve Sıla 12 mi oldu😱
Neye karar veremedin Feride’nin şarkısını çok sevdiğini hep söylüyordun inkar etme şimdi aynen 12 oldular
@Angelica verdiğin oyu açıklamadığın için diss atamıyorum ama buyur 👎
Yarın veririm. Bana hatırlatın şuan müsait değilim şarkıları dinlemeye.
Ben mesaj yazmadığın için değil. Sıla'ya oy verdin diye diss attım 😊 açıklama ozaman olsaydı ozamana verecektim dissi.Deneyeyim verebilirsem vereyim diye telden zar zor girdim abim daha bağ evine net bağlatmadı komşuya bağlanıyorduk oy verdim çıktım telden yazmam zor olduğu için ve vaktimde yoktu yazamadım Sılaya verdim oyumu ben
Ben mesaj yazmadığın için değil. Sıla'ya oy verdin diye diss attım 😊 açıklama ozaman olsaydı ozamana verecektim dissi.
Şarkıyı oyluyorum ben kişiyi değil. Yoksa Ziynet ve Zeynep eşlemesinde gözüm kapalı Zeynep'e oy verirdim.Ben Burayıda çok severim ama Sıla her zaman ilk sıramdadır tüm forum biliyor bunu
Şarkıyı oyluyorum ben kişiyi değil. Yoksa Ziynet ve Zeynep eşlemesimde gözüm kapalı Zeynep'e oy verirdim.
Sıla herzaman ilk sıramdadır diyorsan kötü şarkıda olsa herzaman ona oy vermen kişiyi oylamak oluyorBen kişiyimi oyluyorum yani
Sıla herzaman ilk sıramdadır diyorsan kötü şarkıda olsa herzaman ona oy vermen kişiyi oylamak oluyor