Tüh şansımı denedim olmadı demekYapacağım birazdan.
A Grubunda yaptım hatırlatma etiketlerini, görmedim sanırım.Dönen olmadı şimdilik.
Beraberlik durumunda önceki tur kuralı işleyecek her zamanki gibi.![]()
İyi etiketleyememişsin demek ki
Tüh şansımı denedim olmadı demekYapacağım birazdan.
A Grubunda yaptım hatırlatma etiketlerini, görmedim sanırım.Dönen olmadı şimdilik.
Beraberlik durumunda önceki tur kuralı işleyecek her zamanki gibi.![]()
Bence çok mantıklı kural, daha iyi bir çözüm yok.Tüh şansımı denedim olmadı demekumarım önceki tur Bizimkine işler
o kuralı saçma buluyorum o ayrı :S
İyi etiketleyememişsin demek kitoplu yap yin, kendini yorma yapan ve yapmayanlara tek tek bakarak
Buray'a oy verecek net birini biliyorum ama aktifte halbuki. Demek ki oy vermek gelmiyor içinden :/ kısmet artık. Bu senede Sıla şampiyonBence çok mantıklı kural, daha iyi bir çözüm yok.Sıla'nın yararına oldu hep bugüne kadar.
Max oy sayısına ulaştık zaten ya, şu anda oy vericek bir isim gelmiyor zaten aklıma. Toplu etiket yapmam, oy verenlere niye bildirim gitsin.Kullanmak isteyen kullanırdı, konu sürekli yukarılarda zaten günlerdir.
Oy vermeyip çekimser kalmayı tercih edenler de olabilir
![]()
O ismi merak ettim, önceki turlarda oy kullanıyor muydu kiBuray'a oy verecek net birini biliyorum ama aktifte halbuki. Demek ki oy vermek gelmiyor içinden :/ kısmet artık. Bu senede Sıla şampiyon![]()
Hiç bakmadım önceki turlara. Yarışmayı etkilemesin diye başka konularda soramıyorum ama anket bitsin turu atlamazsa sorarım ama bana gıcıklığına başka cevap verirse bilemem. Ben bi eski konularında kurcalayayımO ismi merak ettim, önceki turlarda oy kullanıyor muydu kiArtık oylama kapandıktan sonra söylersin
Kısmet dediğin gibi, hak eden kazansın. Hayırlısı neyse o olsun.![]()
Hayır rahat olun Sıla'yı şampiyon yapmayacağız.Buray'a oy verecek net birini biliyorum ama aktifte halbuki. Demek ki oy vermek gelmiyor içinden :/ kısmet artık. Bu senede Sıla şampiyon![]()
Ulaaa uşak auuu ağzini topla ha ben yoksa kurşinlarum seniHayır rahat olun Sıla'yı şampiyon yapmayacağız.
Bir sene ara ver kanka bu seneki şarkısı şampiyonluğu hak etmiyorUlaaa uşak auuu ağzini topla ha ben yoksa kurşinlarum seni![]()
Ben neticede bir şey yapmıyorum ki halkımız onu seçiyorBir sene ara ver kanka bu seneki şarkısı şampiyonluğu hak etmiyor![]()
Dalavereyle ugrasamam ben. Oyumu verir cikarim. Gerisi digerlerine kalmis.
Halkımızın bu Sıla sevgisi nerden geliyor acaba?Ben neticede bir şey yapmıyorum ki halkımız onu seçiyor![]()
Dalavereyle ugrasamam ben. Oyumu verir cikarim. Gerisi digerlerine kalmis.![]()
Yani kaliteli bir sanatçı başka nerden gelecekHalkımızın bu Sıla sevgisi nerden geliyor acaba?![]()
Oy vermeyen 1 kisi daha var. Kime vereceksin?Beraberlik durumunda Buray kazanıyor. @denizz19 ona göre lobi yap![]()
Oy vermeyen 1 kisi daha var. Kime vereceksin?![]()
Emremreu?
Canın sağ olsun kardeşimBelki de ben düzeltirim. Kurtuluruz Sıla'dan
Aslında Sıla bi üst tura çıkmalı. @Bully 'nin en iyi reyting malzemesi Sıla şuan. Yarı finalin 3 sayfalık konular ile bitmesini istemiyorum.![]()