2018 En Favori Şarkı 2018 Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustinin zaten kariyerinde 1 elin 5 parmağını geçmez ilgisiz şarkısı işte 2-3 tane vardır belki biri bu oldu Aşk Kovulmaz :A

Ama Reset ve Gel Bana ile iyi toparladı bu arada @Forumdash abicimle İsyankar gibi bir şarkı çıkarsın derdik :A Çıkarıcakmış İsyankarı yaparkan çalıştığı adam Mustiyi aramış İsyankar gibi bir şarkı yapalım demiş kabul etmiş tekrar gözünü altın plaklara diktiğini söylüyordu çok bomba bir şarkı çok az kaldı :Z:Z:Z
Yeni albüm yapsın tekli falan uğraşmasın. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Keşke ama albümde hepsini vermek yerine 2-3 ayda bir yeni yeni sunucam diyor bizim toplu albüm işi yine yattı :A :A :A
Önceden direkt albüm sunarlardı artık yeni dönemde ‘single’ modası oluşmaya başladı. İnsanlar albüm yapmaya üşeniyorlar resmen. :A

• Güldürdün
Önceden direkt albüm sunarlardı artık yeni dönemde ‘single’ modası oluşmaya başladı. İnsanlar albüm yapmaya üşeniyorlar resmen. :A
Serdar Ortaç dışında albüm yapan kalmadı oda her yıl şarkı çıkardı halde single yerine üşenmiyor albüm yapıyor :F :F :F @Bully kulakları çınlasın :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
:F Bully yazın gelirse yarışır ona bırakıyorum, yoksa almak için can atıyorum. :A
Aaa biz bunlarla büyüdük Tarkan Musti Serdar Kenan :A

90 lı yılları yaşamış insanlara şuankı ergen şarkıcıların hitap etmesi çok zor :A Seçici kulak var birde bizde ama sizde malesef yok her duyduğunuz sesi sever modda yeni nesil öyle kulağı kesip atacan :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Aaa biz bunlarla büyüdük Tarkan Musti Serdar Kenan :A

90 lı yılları yaşamış insanlara şuankı ergen şarkıcıların hitap etmesi çok zor :A Seçici kulak var birde bizde ama sizde malesef yok her duyduğunuz sesi sever modda yeni nesil öyle kulağı kesip atacan :F :F :F
MS için senin de sevdiğin bir sanatçıyı seçeceğim. 90’larda çıkan biri sürpriz olsun :A

• Harika
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...