napıyor da gelmiyor
Nerene nerene (banu alkan şarkısı gibi oku ama)neyini arıycam be senin, kına yakacam gidince
Cidden hee Ayın yarısı geçmiş bileÖyle konuşmayın ayoll zaten ara verme zamanı geldi @xemrexxx
Nerene nerene (banu alkan şarkısı gibi oku ama)
Cidden hee Ayın yarısı geçmiş bile
destere ile bunun naptını kimse bilmiyor zaten kendilerini saklıyorlar gizli işler çeviriyor gibiler @xemrexxxnapıyor da gelmiyor
Bence sen @destere İLE nişanlandın izni ancak aldın geldin Bak komplo yaptırma yine bize @Harunnn60destere ile bunun naptını kimse bilmiyor zaten kendilerini saklıyorlar gizli işler çeviriyor gibiler @xemrexxx
@Harunnn60 ın aklını bulandırma tam gözüne giriyorkan 😱 😱 😱Bence sen @destere İLE nişanlandın izni ancak aldın geldin Bak komplo yaptırma yine bize @Harunnn60
tmm tmm yeni gelmişin zaten
Sen büyük abicim @Harunnn60 küçük abicim bir tane kız kardeşniz var fazla eşy etmeyintmm tmm yeni gelmişin zaten
Boncuk bırakmadın bugünde @ForumdashSen büyük abicim @Harunnn60 küçük abicim bir tane kız kardeşniz var fazla eşy etmeyin
Çıkaramadım şarkıyı.
Dipsiz Kuyum değil de Yalnız Çiçek şampiyon olabilir. Ama bu sene favori gördüğüm baya şarkı var hayırlısı artık.Tabi ki de ayıpsın Hem de iki şarkımız birden var bu sefer şampiyonluk geliyor
Gel Bana daha güzelGeçen yıl oldu gibi yine fındıktan sonra ağustosta başlarız sanırım @xBUGRAx @Aserat
Bu arada Reset atanlara destek oluruz tabi tilki kız hariç @Yiğitt @sokak sanati
Onuda 2019 da destek olursunuzGel Bana daha güzel
O da 2018’de çıkmadı mı? Ben onu geçen sene çıktı sanıyordum.Onuda 2019 da destek olursunuz
Mşşllah reset 50 olacak gel bana 30 geçmiş Mustim boşanınca bir kendine geldi @Forumdash @xemrexxx @MasacRE @xBUGRAx
Yok 2019 Böyle her yıla silahımızın kalması daha iyi etkinlikler Mustimsiz olmasınO da 2018’de çıkmadı mı? Ben onu geçen sene çıktı sanıyordum.
Bu sene Aşk Kovulmaz da var. Aleyna karşısında tek tabanca değil en azından.Yok 2019 Böyle her yıla silahımızın kalması daha iyi etkinlikler Mustimsiz olmasın
Yazın yine gelecek şarkılar daha güçlü oluruz
Niyeyse o şarkıyı yok olarak saydılar İnş forumda kıymeti bilinir ama Reset daha güçlü tabi jurilerle belirledimiz etkinlikte yılın düeti seçilmişti yine ilerleriz çeyreğe yakın zaten o civarlara her etkinlikte gidiyorBu sene Aşk Kovulmaz da var. Aleyna karşısında tek tabanca değil en azından.
Evet popülerlik her zaman kazanıyor maalesef. Reset de sevdiğim bir şarkısı tabii kiNiyeyse o şarkıyı yok olarak saydılar İnş forumda kıymeti bilinir ama Reset daha güçlü tabi jurilerle belirledimiz etkinlikte yılın düeti seçilmişti yine ilerleriz çeyreğe yakın zaten o civarlara her etkinlikte gidiyor
Mustinin zaten kariyerinde 1 elin 5 parmağını geçmez ilgisiz şarkısı işte 2-3 tane vardır belki biri bu oldu Aşk KovulmazEvet popülerlik her zaman kazanıyor maalesef. Reset de sevdiğim bir şarkısı tabii ki