Dişi Acun olarak erkek Acunla yarışıyorduk en son büyümek lazımbi el atmadığın o kalmıştı![]()
Dişi Acun olarak erkek Acunla yarışıyorduk en son büyümek lazımbi el atmadığın o kalmıştı![]()
Yerin hazır seninde ordaCehennemi kendine mesken edinmişin saltanatını sür![]()
Acun mu ? ?
bunu tek başıma yapmak isterim seninle değilOnu gömmek istemiyormusun![]()
![]()
![]()
Sen tek basına bir halt yapamazınbunu tek başıma yapmak isterim seninle değil![]()
Sıcaği sevmiyorumYerin hazır seninde orda![]()
Burda seversin ateşi hissedinceSıcaği sevmiyorum![]()
Ben çok ateş/ateşli gördüm ateşler içinde yandım ve tarafımı seçtim soğuk en iyisi her zamanBurda seversin ateşi hissedince![]()
Ben çok ateş/ateşli gördüm ateşler içinde yandım ve tarafımı seçtim soğuk en iyisi her zaman![]()
Bu klibimiz yaza özel ateş gibiydi ama kışın @Forumdash abimiz için soğuk bir klip çekeriz kutuplara gidip hem destereyide görürüz belkiBurda seversin ateşi hissedince![]()
Ben çok ateş/ateşli gördüm ateşler içinde yandım ve tarafımı seçtim soğuk en iyisi her zaman![]()
Gidişinizin olsun da dönüşünüzün olmasınBu klibimiz yaza özel ateş gibiydi ama kışın @Forumdash abimiz için soğuk bir klip çekeriz kutuplara gidip hem destereyide görürüz belki![]()
![]()
@xemrexxx
Senin olmadiğin her yer cennet bizedimi bacım @Çiğdem
Klipte oynayacak olan sensin ayoll şarkıcı olmadan biz nereye gidiyoruzGidişinizin olsun da dönüşünüzün olmasın![]()
O zaman terk et forumuSenin olmadiğin her yer cennet bizedimi bacım @Çiğdem
Etmiyeceğimi nerde cıkardınO zaman terk et forumu![]()
neyini arıycam be senin, kına yakacam gidinceEtmiyeceğimi nerde cıkardınSadece sabır ediyorum.Sonunda selaete kavuşcam
İşte o zman yana yakıla beni arayacaksın
![]()
O zaman terk et forumu![]()
Öyle konuşmayın ayoll zaten ara verme zamanı geldiEtmiyeceğimi nerde cıkardınSadece sabır ediyorum.Sonunda selaete kavuşcam
İşte o zman yana yakıla beni arayacaksın
![]()
kimin ara verme zamanı 😱