O zaman Sıla vardı, şimdi yok o baş belası bu fırsatı değerlendirmek lazımTutan şarkıları bile final göremedi bu son yılkı sönük şarkılarının hiç şansı yok
O zaman Sıla vardı, şimdi yok o baş belası bu fırsatı değerlendirmek lazımTutan şarkıları bile final göremedi bu son yılkı sönük şarkılarının hiç şansı yok
@denizz19 Kumpir mi ne var diyordu bilemedim bakacazO zaman Sıla vardı, şimdi yok o baş belası bu fırsatı değerlendirmek lazım
@sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @S.G.A.T. @XanTier @Maskeli Fedai @YıldırıM @gözlemci @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @MayısKralı @Tzira @Forumdash @umuttanyel @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Dosi @Yakamoz-Asi @soo @Polat Şaşmaz @cookies @pompy @Forumdash @xBUGRAx @adventurous @Danger UA! @38AhmetKK @Mr.At @Since2011 @AteşBöceği @Reytinger @HachiKo @Güvencionurcu @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee@ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @Emree-29 @Canol @jackass @eros@Fks14 @Kaos @Helni @The Killing @ihearyourvoice @Lordly @Titanium @eskici @kerem @bazinga @DarkLegenD @BesaleT @Ahmet Kozan @anniegrant @Gizmen @ozgur2113
Sen bırak tilki kızı özüne dönKlibi yok o şarkının sen bakma marul kafaya Hem 2017 yılında olması lazım o şarkı @denizz19 nasıl Sılacısın sen
Özümü dinlemeye devam ediyorum zaten ama Aleyna babanın yeri ayrıSen bırak tilki kızı özüne dön
Özümü dinlemeye devam ediyorum zaten ama Aleyna babanın yeri ayrı
Hak ediyorsa oda kazansın Hem oyu veren sizsiniz yanı seçmeyin ayoll
Muhbir varSıla yok bu sefer merak etme, 2018 yılında klibi çıkmadı
Klibi sade sana yolladı herhalde.Muhbir var
Muhbir var
Klibi yok o şarkının sen bakma marul kafaya Hem 2017 yılında olması lazım o şarkı @denizz19 nasıl Sılacısın sen
Ben Sıla'ya oy vermedim ayoll bana niye kızıyorsunHak ediyorsa oda kazansın Hem oyu veren sizsiniz yanı seçmeyin ayoll
Muhbir şarkısı var kanka
Aaa evet klibi yokmuş ama şimdi baktımda klibi olsada kurtarmıyormuş çünkü 2017 yazının şarkısıymış evetKlibi sade sana yolladı herhalde.
Bu 1.olacaksa @serhatt olsun daha iyi ayoll
bu ne yaa ahahahBu 1.olacaksa @serhatt olsun daha iyi ayoll
Kolay gruplara koyucam serhatı aaa iddialı olmadımız için değil menejer torpili olsun @Harunnn60 @mrt-06 @Forumdash @sokak sanati @xemrexxx @MasacRE @dreamy
Tüm müzik marketlerde dinleyip ve 20 tl cik verelek almayıda unutmayalım ve etkinliktede destekleyeceksin @serhattbu ne yaa ahahah
Ahahah 20tlyı buna vermem beeeeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğnnnnTüm müzik marketlerde dinleyip ve 20 tl cik verelek almayıda unutmayalım ve etkinliktede destekleyeceksin @serhatt