Dişi Acun olarak erkek Acunla yarışıyorduk en son büyümek lazımbi el atmadığın o kalmıştı
Dişi Acun olarak erkek Acunla yarışıyorduk en son büyümek lazımbi el atmadığın o kalmıştı
Yerin hazır seninde ordaCehennemi kendine mesken edinmişin saltanatını sür
Acun mu ? ?
bunu tek başıma yapmak isterim seninle değilOnu gömmek istemiyormusun
Sen tek basına bir halt yapamazınbunu tek başıma yapmak isterim seninle değil
Sıcaği sevmiyorumYerin hazır seninde orda
Burda seversin ateşi hissedinceSıcaği sevmiyorum
Ben çok ateş/ateşli gördüm ateşler içinde yandım ve tarafımı seçtim soğuk en iyisi her zamanBurda seversin ateşi hissedince
Ben çok ateş/ateşli gördüm ateşler içinde yandım ve tarafımı seçtim soğuk en iyisi her zaman
Bu klibimiz yaza özel ateş gibiydi ama kışın @Forumdash abimiz için soğuk bir klip çekeriz kutuplara gidip hem destereyide görürüz belkiBurda seversin ateşi hissedince
Ben çok ateş/ateşli gördüm ateşler içinde yandım ve tarafımı seçtim soğuk en iyisi her zaman
Gidişinizin olsun da dönüşünüzün olmasınBu klibimiz yaza özel ateş gibiydi ama kışın @Forumdash abimiz için soğuk bir klip çekeriz kutuplara gidip hem destereyide görürüz belki@xemrexxx
Senin olmadiğin her yer cennet bizedimi bacım @Çiğdem
Klipte oynayacak olan sensin ayoll şarkıcı olmadan biz nereye gidiyoruzGidişinizin olsun da dönüşünüzün olmasın
O zaman terk et forumuSenin olmadiğin her yer cennet bizedimi bacım @Çiğdem
Etmiyeceğimi nerde cıkardınO zaman terk et forumu
neyini arıycam be senin, kına yakacam gidinceEtmiyeceğimi nerde cıkardınSadece sabır ediyorum.Sonunda selaete kavuşcamİşte o zman yana yakıla beni arayacaksın
O zaman terk et forumu
Öyle konuşmayın ayoll zaten ara verme zamanı geldiEtmiyeceğimi nerde cıkardınSadece sabır ediyorum.Sonunda selaete kavuşcamİşte o zman yana yakıla beni arayacaksın
kimin ara verme zamanı 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?