KIZ sen benim üstümden para kazanmaya utanmıyormusunBu 1.olacaksa @serhatt olsun daha iyi ayoll
Kolay gruplara koyucam serhatı aaa iddialı olmadımız için değil menejer torpili olsun@Harunnn60 @mrt-06 @Forumdash @sokak sanati @xemrexxx @MasacRE @dreamy
ben o kadar ucuza gitmem haspamTüm müzik marketlerde dinleyip ve 20 tl cik verelek almayıda unutmayalım ve etkinliktede destekleyeceksin@serhatt
ben o kadar ucuza gitmem haspam
Tek şarkı 20 tl ne istiyorsunKIZ sen benim üstümden para kazanmaya utanmıyormusun@xemrexxx
Üstümden para kazanmaya çalışıyor bunun gibilere ne denirTek şarkı 20 tl ne istiyorsunEvet gerçekten üstünden para kazanmış gibi olmuşum@xemrexxx
@Forumdash Abicim bayıldı
Üstümden para kazanmaya çalışıyor bunun gibilere ne denir@xemrexxx
Menejerlik deniyor
Tek şarkı 20 tl ne istiyorsunEvet gerçekten üstünden para kazanmış gibi olmuşum@xemrexxx
@Forumdash Abicim bayıldı
Bacım benim param senin paran sonuçta. Ben sana iş yeri açarım oyalanırsın orda
Aaa niye haram olsun ayol, hamamlara gidip 40 tas su dökündüm tertemizimBacım benim param senin paran sonuçta. Ben sana iş yeri açarım oyalanırsın ordaBu serhattın üzerinden kazanacağin her kuruşu haramdır.
Yok 40 tas dökünsen de 40 hamam gezsen de temizlenmezsin. Ruhun kirli bi defaAaa niye haram olsun ayol, hamamlara gidip 40 tas su dökündüm tertemizim
Aaa niye haram olsun ayol, hamamlara gidip 40 tas su dökündüm tertemizim
Müzik patronu olarak forumun artık menejerlik işine büründümBacım benim param senin paran sonuçta. Ben sana iş yeri açarım oyalanırsın ordaBu serhattın üzerinden kazanacağin her kuruşu haramdır.
sensin ruhu kirli olan, kokuşmuş herifBak seninki dayak yiyor
Yok 40 tas dökünsen de 40 hamam gezsen de temizlenmezsin. Ruhun kirli bi defa
Pesssssss!!!!!!!!!
Cehennemi kendine mesken edinmişin saltanatını sürsensin ruhu kirli olan, kokuşmuş herif
Ne oldu açıkta bişey mi gördün niye şaşırdınPesssssss!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?