2017 En Favori Şarkı 2017 | 1.Tur | C Grubu

Hangi 6 Şarkı 2.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oldu ama @Forumdash Handem sevilmiyor forumda diyor başka bir şey demiyor

ŞU etkinliğide kazandırında tatmin olsun
Ee demek ki seviliyormuş, her sevilmiyor dediğinde at üstüne şampiyonluk konusunu olsun bitsin
Bu etkinliği kazanamaz tabi o kadar da değil, Sıla varken kimin haddine şampiyon olmak

Ee demek ki seviliyormuş, her sevilmiyor dediğinde at üstüne şampiyonluk konusunu olsun bitsin
Bu etkinliği kazanamaz tabi o kadar da değil, Sıla varken kimin haddine şampiyon olmak
Sıla şampiyon olursa @ozan tekrar kaçar forumdan
Hazır @bazinga olarak eski neşesine ne güzel kavuşmuştu kayışları tekrar kopar
@mrt-06 @Yiğitt

Her şey @Forumdash ın Handesine oy verin diyeydi
Görev tamamlandı ilk tur da

Ms kazanmış kadının hedefini bir tur geçmek olarak mı belirlediniz yani, yazık yazık bu kadar düştü demek Hande

@Forumdash Sevmiyor forum halkı diye sömürü yapıyor çaktırma ayoll öyle öyle final turlarına çıkar

Yahu MS'de şampiyon olmadı mı bu kadın? Daha ne bekliyor acaba @Forumdash

Oldu ama @Forumdash Handem sevilmiyor forumda diyor başka bir şey demiyor

ŞU etkinliğide kazandırında tatmin olsun

Sevilmiyor tabi... Sanırım @denizz19 un kazandırdıgı yarişmayı diyorsunuz?
Ben denizz19'a kaç kere senin forumlailişkin çok iyi oldugu için yarişmalrı kazanıyorsun diye ithamda bulunmuştum o zamanlar öyledide. Herkesden oy istemiştirsin filan diyordum.

Yine sevilmediğini savunuyorum. Zaten şuan oy kullanmayı düşünmüyorum. Kendimi yeni şarkıların çıkmasına adadım
Top10 için uğraşirim

Sıla şampiyon olursa @ozan tekrar kaçar forumdan
Hazır @bazinga olarak eski neşesine ne güzel kavuşmuştu kayışları tekrar kopar
@mrt-06 @Yiğitt

@denizz19 mu yarışmış Hande ile 😱 Ohoo ben bile oy attım, bu beyefendi oy kullanmayacakmış Çiğdem, sonra Hande niye sevilmiyor. Temsilcisi sahip çıkmazsa tabi sevilmez
Bak Sıla'nın temsilcisi askerden bile yetişiyor buraya

Enver yarışmıştı all starda Hande ile sopamı ne bir şarkısıyla elenmişti
Şampiyon olduğu sezon aynı şarkıyla 1.cimi 2.cimi ne olmuştu
@MasacRE-

Aaa oy vermemek olmaz abim olarak hep yanındayım kardeşine destek olmazsan kalbini kırarsın bu gece oylarını yapar sen beni üzmezsin

Bir de ağlak kedi fotosunu at tam olsun

Varacağim yeri bilince hiç heycanlı olmuyor
Kaçgün var son oylamaya? O gün oylarım dengeleri değiştireyim bari
Kendim çalip oynarım bari

Atmasına gerek yok bacımı kırmam... hasetci seni
Bir de ağlak kedi fotosunu at tam olsun
Hahah Ağlak sincap hazırlamıstım bir sonrakı hamle olarak ama gerek kalmadı oyu bağladık

5 Mayıs 2018 03:49 5 Mayıs gecesi gel istedğin gibi dengeleri değiştir eşitlik olursa boz

Hahah Ağlak sincap hazırlamıstım bir sonrakı hamle olarak ama gerek kalmadı oyu bağladık

5 Mayıs 2018 03:49 5 Mayıs gecesi gel istedğin gibi dengeleri değiştir eşitlik olursa boz
Daha ilk turdayız ne dengesinden bahsediyorsunuz siz ya
Hande zaten rahat durumda da başka birinden bahsediyorsanız, o da kıl payı geçecekse sonrası için şansı yoktur demek ki

Forumda sohbet etmekten bir şey açmaya vakit bulamıyoruzkı makine tüfek gibi çıkana akdar sürekli yazıyoruz
@MasacRE-

Oyüzden millet zıbarınca açtım ve öyle devam edecem
Final turlarını normal bir saatte aç bari, onun son anları heyecanlı oluyor, kavga gürültü falan
Bu saatte olursa kimse olmaz forumda

Final turlarını normal bir saatte aç bari, onun son anları heyecanlı oluyor, kavga gürültü falan
Bu saatte olursa kimse olmaz forumda
Aaa yarın olunca gelirler

Hele bir şarkılar azalsın daha kolay olacak şimdi 1 saatden fazla vakit alıyor turları oluşturmak tek tek şarkıları konuya koyacan sonra tek tek ankete yazacan 1 saatden fazla vaktimi aldı en zahmetli etkinliklerden şu şarkılı olanlar

Hande zaten rahat durumda da başka birinden bahsediyorsanız, o da kıl payı geçecekse sonrası için şansı yoktur demek ki
Sen @Forumdash dan daha çok güveniyorsun Handeye bu desteğini sonuna kadar bekliyoruz

Baştan diyoruz yaa yarı tura cıkarsa ne ala diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...