- Reaksiyon puanı
- 31,792
- Puanı
- 1,059
Yahu MS'de şampiyon olmadı mı bu kadın? Daha ne bekliyor acaba @Forumdash@Forumdash Sevmiyor forum halkı diye sömürü yapıyor çaktırma ayoll öyle öyle final turlarına çıkar
Yahu MS'de şampiyon olmadı mı bu kadın? Daha ne bekliyor acaba @Forumdash@Forumdash Sevmiyor forum halkı diye sömürü yapıyor çaktırma ayoll öyle öyle final turlarına çıkar
Oldu ama @Forumdash Handem sevilmiyor forumda diyor başka bir şey demiyorYahu MS'de şampiyon olmadı mı bu kadın? Daha ne bekliyor acaba @Forumdash
Ee demek ki seviliyormuş, her sevilmiyor dediğinde at üstüne şampiyonluk konusunu olsun bitsin Bu etkinliği kazanamaz tabi o kadar da değil, Sıla varken kimin haddine şampiyon olmakOldu ama @Forumdash Handem sevilmiyor forumda diyor başka bir şey demiyor
ŞU etkinliğide kazandırında tatmin olsun
Sıla şampiyon olursa @ozan tekrar kaçar forumdan Hazır @bazinga olarak eski neşesine ne güzel kavuşmuştu kayışları tekrar kopar @mrt-06 @YiğittEe demek ki seviliyormuş, her sevilmiyor dediğinde at üstüne şampiyonluk konusunu olsun bitsin Bu etkinliği kazanamaz tabi o kadar da değil, Sıla varken kimin haddine şampiyon olmak
Her şey @Forumdash ın Handesine oy verin diyeydi Görev tamamlandı ilk tur da
Ms kazanmış kadının hedefini bir tur geçmek olarak mı belirlediniz yani, yazık yazık bu kadar düştü demek Hande
@Forumdash Sevmiyor forum halkı diye sömürü yapıyor çaktırma ayoll öyle öyle final turlarına çıkar
Yahu MS'de şampiyon olmadı mı bu kadın? Daha ne bekliyor acaba @Forumdash
Oldu ama @Forumdash Handem sevilmiyor forumda diyor başka bir şey demiyor
ŞU etkinliğide kazandırında tatmin olsun
Ee demek ki seviliyormuş, her sevilmiyor dediğinde at üstüne şampiyonluk konusunu olsun bitsin Bu etkinliği kazanamaz tabi o kadar da değil, Sıla varken kimin haddine şampiyon olmak
@denizz19 mu yarışmış Hande ile 😱 Ohoo ben bile oy attım, bu beyefendi oy kullanmayacakmış Çiğdem, sonra Hande niye sevilmiyor. Temsilcisi sahip çıkmazsa tabi sevilmez Bak Sıla'nın temsilcisi askerden bile yetişiyor burayaSevilmiyor tabi... Sanırım @denizz19 un kazandırdıgı yarişmayı diyorsunuz?
Ben denizz19'a kaç kere senin forumlailişkin çok iyi oldugu için yarişmalrı kazanıyorsun diye ithamda bulunmuştum o zamanlar öyledide. Herkesden oy istemiştirsin filan diyordum.
Yine sevilmediğini savunuyorum. Zaten şuan oy kullanmayı düşünmüyorum. Kendimi yeni şarkıların çıkmasına adadım Top10 için uğraşirim
Sevilmiyor tabi... Sanırım @denizz19 un kazandırdıgı yarişmayı diyorsunuz?
Ben denizz19'a kaç kere senin forumlailişkin çok iyi oldugu için yarişmalrı kazanıyorsun diye ithamda bulunmuştum o zamanlar öyledide. Herkesden oy istemiştirsin filan diyordum.
Yine sevilmediğini savunuyorum. Zaten şuan oy kullanmayı düşünmüyorum. Kendimi yeni şarkıların çıkmasına adadım Top10 için uğraşirim
Enver yarışmıştı all starda Hande ile sopamı ne bir şarkısıyla elenmişti Şampiyon olduğu sezon aynı şarkıyla 1.cimi 2.cimi ne olmuştu @MasacRE-Ee demek ki seviliyormuş, her sevilmiyor dediğinde at üstüne şampiyonluk konusunu olsun bitsin Bu etkinliği kazanamaz tabi o kadar da değil, Sıla varken kimin haddine şampiyon olmak
Bir de ağlak kedi fotosunu at tam olsunEnver yarışmıştı all starda Hande ile sopamı ne bir şarkısıyla elenmişti Şampiyon olduğu sezon aynı şarkıyla 1.cimi 2.cimi ne olmuştu @MasacRE-
Aaa oy vermemek olmaz abim olarak hep yanındayım kardeşine destek olmazsan kalbini kırarsın bu gece oylarını yapar sen beni üzmezsin
@denizz19 mu yarışmış Hande ile 😱 Ohoo ben bile oy attım, bu beyefendi oy kullanmayacakmış Çiğdem, sonra Hande niye sevilmiyor. Temsilcisi sahip çıkmazsa tabi sevilmez Bak Sıla'nın temsilcisi askerden bile yetişiyor buraya
Varacağim yeri bilince hiç heycanlı olmuyor Kaçgün var son oylamaya? O gün oylarım dengeleri değiştireyim bari Kendim çalip oynarım bariEnver yarışmıştı all starda Hande ile sopamı ne bir şarkısıyla elenmişti Şampiyon olduğu sezon aynı şarkıyla 1.cimi 2.cimi ne olmuştu @MasacRE-
Aaa oy vermemek olmaz abim olarak hep yanındayım kardeşine destek olmazsan kalbini kırarsın bu gece oylarını yapar sen beni üzmezsin
Atmasına gerek yok bacımı kırmam... hasetci seniBir de ağlak kedi fotosunu at tam olsun
Atmasına gerek yok bacımı kırmam... hasetci seni
Varacağim yeri bilince hiç heycanlı olmuyor Kaçgün var son oylamaya? O gün oylarım dengeleri değiştireyim bari Kendim çalip oynarım bari
Hahah Ağlak sincap hazırlamıstım bir sonrakı hamle olarak ama gerek kalmadı oyu bağladıkBir de ağlak kedi fotosunu at tam olsun
niye 03:49Hahah Ağlak sincap hazırlamıstım bir sonrakı hamle olarak ama gerek kalmadı oyu bağladık
5 Mayıs 2018 03:49 5 Mayıs gecesi gel istedğin gibi dengeleri değiştir eşitlik olursa boz
Varacağim yeri bilince hiç heycanlı olmuyor Kaçgün var son oylamaya? O gün oylarım dengeleri değiştireyim bari Kendim çalip oynarım bari
Daha ilk turdayız ne dengesinden bahsediyorsunuz siz ya Hande zaten rahat durumda da başka birinden bahsediyorsanız, o da kıl payı geçecekse sonrası için şansı yoktur demek kiHahah Ağlak sincap hazırlamıstım bir sonrakı hamle olarak ama gerek kalmadı oyu bağladık
5 Mayıs 2018 03:49 5 Mayıs gecesi gel istedğin gibi dengeleri değiştir eşitlik olursa boz
Forumda sohbet etmekten bir şey açmaya vakit bulamıyoruzkı makine tüfek gibi çıkana akdar sürekli yazıyoruz @MasacRE-niye 03:49
Final turlarını normal bir saatte aç bari, onun son anları heyecanlı oluyor, kavga gürültü falan Bu saatte olursa kimse olmaz forumdaForumda sohbet etmekten bir şey açmaya vakit bulamıyoruzkı makine tüfek gibi çıkana akdar sürekli yazıyoruz @MasacRE-
Oyüzden millet zıbarınca açtım ve öyle devam edecem
Aaa yarın olunca gelirlerFinal turlarını normal bir saatte aç bari, onun son anları heyecanlı oluyor, kavga gürültü falan Bu saatte olursa kimse olmaz forumda
Sen @Forumdash dan daha çok güveniyorsun Handeye bu desteğini sonuna kadar bekliyoruzDaha ilk turdayız ne dengesinden bahsediyorsunuz siz ya Hande zaten rahat durumda da başka birinden bahsediyorsanız, o da kıl payı geçecekse sonrası için şansı yoktur demek ki
Baştan diyoruz yaa yarı tura cıkarsa ne ala diyeDaha ilk turdayız ne dengesinden bahsediyorsunuz siz ya Hande zaten rahat durumda da başka birinden bahsediyorsanız, o da kıl payı geçecekse sonrası için şansı yoktur demek ki
Forumdash abin dediydi desin @MasacRE-Sen @Forumdash dan daha çok güveniyorsun Handeye bu desteğini sonuna kadar bekliyoruz