Oldu ama @Forumdash Handem sevilmiyor forumda diyor başka bir şey demiyorYahu MS'de şampiyon olmadı mı bu kadın? Daha ne bekliyor acaba @Forumdash![]()
Ee demek ki seviliyormuş, her sevilmiyor dediğinde at üstüne şampiyonluk konusunu olsun bitsinOldu ama @Forumdash Handem sevilmiyor forumda diyor başka bir şey demiyor
ŞU etkinliğide kazandırında tatmin olsun![]()
Sıla şampiyon olursa @ozan tekrar kaçar forumdanEe demek ki seviliyormuş, her sevilmiyor dediğinde at üstüne şampiyonluk konusunu olsun bitsinBu etkinliği kazanamaz tabi o kadar da değil, Sıla varken kimin haddine şampiyon olmak
![]()
Ms kazanmış kadının hedefini bir tur geçmek olarak mı belirlediniz yani, yazık yazık bu kadar düştü demek Hande![]()
Yahu MS'de şampiyon olmadı mı bu kadın? Daha ne bekliyor acaba @Forumdash![]()
Oldu ama @Forumdash Handem sevilmiyor forumda diyor başka bir şey demiyor
ŞU etkinliğide kazandırında tatmin olsun![]()
Ee demek ki seviliyormuş, her sevilmiyor dediğinde at üstüne şampiyonluk konusunu olsun bitsinBu etkinliği kazanamaz tabi o kadar da değil, Sıla varken kimin haddine şampiyon olmak
![]()
@denizz19 mu yarışmış Hande ile 😱 Ohoo ben bile oy attım, bu beyefendi oy kullanmayacakmış Çiğdem, sonra Hande niye sevilmiyor. Temsilcisi sahip çıkmazsa tabi sevilmezSevilmiyor tabi... Sanırım @denizz19 un kazandırdıgı yarişmayı diyorsunuz?
Ben denizz19'a kaç kere senin forumlailişkin çok iyi oldugu için yarişmalrı kazanıyorsun diye ithamda bulunmuştum o zamanlar öyledide. Herkesden oy istemiştirsin filan diyordum.
Yine sevilmediğini savunuyorum. Zaten şuan oy kullanmayı düşünmüyorum. Kendimi yeni şarkıların çıkmasına adadımTop10 için uğraşirim
![]()
Sevilmiyor tabi... Sanırım @denizz19 un kazandırdıgı yarişmayı diyorsunuz?
Ben denizz19'a kaç kere senin forumlailişkin çok iyi oldugu için yarişmalrı kazanıyorsun diye ithamda bulunmuştum o zamanlar öyledide. Herkesden oy istemiştirsin filan diyordum.
Yine sevilmediğini savunuyorum. Zaten şuan oy kullanmayı düşünmüyorum. Kendimi yeni şarkıların çıkmasına adadımTop10 için uğraşirim
![]()
Enver yarışmıştı all starda Hande ile sopamı ne bir şarkısıyla elenmiştiEe demek ki seviliyormuş, her sevilmiyor dediğinde at üstüne şampiyonluk konusunu olsun bitsinBu etkinliği kazanamaz tabi o kadar da değil, Sıla varken kimin haddine şampiyon olmak
![]()
Bir de ağlak kedi fotosunu at tam olsunEnver yarışmıştı all starda Hande ile sopamı ne bir şarkısıyla elenmiştiŞampiyon olduğu sezon aynı şarkıyla 1.cimi 2.cimi ne olmuştu
![]()
![]()
@MasacRE-
Aaa oy vermemek olmaz abim olarak hep yanındayım kardeşine destek olmazsan kalbini kırarsın bu gece oylarını yapar sen beni üzmezsin![]()
@denizz19 mu yarışmış Hande ile 😱 Ohoo ben bile oy attım, bu beyefendi oy kullanmayacakmış Çiğdem, sonra Hande niye sevilmiyor. Temsilcisi sahip çıkmazsa tabi sevilmezBak Sıla'nın temsilcisi askerden bile yetişiyor buraya
![]()
Varacağim yeri bilince hiç heycanlı olmuyorEnver yarışmıştı all starda Hande ile sopamı ne bir şarkısıyla elenmiştiŞampiyon olduğu sezon aynı şarkıyla 1.cimi 2.cimi ne olmuştu
![]()
![]()
@MasacRE-
Aaa oy vermemek olmaz abim olarak hep yanındayım kardeşine destek olmazsan kalbini kırarsın bu gece oylarını yapar sen beni üzmezsin![]()
Atmasına gerek yok bacımı kırmam... hasetci seniBir de ağlak kedi fotosunu at tam olsun![]()
Atmasına gerek yok bacımı kırmam... hasetci seni![]()
Varacağim yeri bilince hiç heycanlı olmuyorKaçgün var son oylamaya? O gün oylarım dengeleri değiştireyim bari
Kendim çalip oynarım bari
![]()
Hahah Ağlak sincap hazırlamıstım bir sonrakı hamle olarak ama gerek kalmadı oyu bağladıkBir de ağlak kedi fotosunu at tam olsun![]()
niye 03:49Hahah Ağlak sincap hazırlamıstım bir sonrakı hamle olarak ama gerek kalmadı oyu bağladık![]()
![]()
5 Mayıs 2018 03:49 5 Mayıs gecesi gel istedğin gibi dengeleri değiştir eşitlik olursa boz![]()
Varacağim yeri bilince hiç heycanlı olmuyorKaçgün var son oylamaya? O gün oylarım dengeleri değiştireyim bari
Kendim çalip oynarım bari
![]()
Daha ilk turdayız ne dengesinden bahsediyorsunuz siz yaHahah Ağlak sincap hazırlamıstım bir sonrakı hamle olarak ama gerek kalmadı oyu bağladık![]()
![]()
5 Mayıs 2018 03:49 5 Mayıs gecesi gel istedğin gibi dengeleri değiştir eşitlik olursa boz![]()
Forumda sohbet etmekten bir şey açmaya vakit bulamıyoruzkı makine tüfek gibi çıkana akdar sürekli yazıyoruzniye 03:49![]()
Final turlarını normal bir saatte aç bari, onun son anları heyecanlı oluyor, kavga gürültü falanForumda sohbet etmekten bir şey açmaya vakit bulamıyoruzkı makine tüfek gibi çıkana akdar sürekli yazıyoruz![]()
![]()
@MasacRE-
Oyüzden millet zıbarınca açtım ve öyle devam edecem![]()
![]()
![]()
Aaa yarın olunca gelirlerFinal turlarını normal bir saatte aç bari, onun son anları heyecanlı oluyor, kavga gürültü falanBu saatte olursa kimse olmaz forumda
![]()
Sen @Forumdash dan daha çok güveniyorsun Handeye bu desteğini sonuna kadar bekliyoruzDaha ilk turdayız ne dengesinden bahsediyorsunuz siz yaHande zaten rahat durumda da başka birinden bahsediyorsanız, o da kıl payı geçecekse sonrası için şansı yoktur demek ki
![]()
Baştan diyoruz yaa yarı tura cıkarsa ne ala diyeDaha ilk turdayız ne dengesinden bahsediyorsunuz siz yaHande zaten rahat durumda da başka birinden bahsediyorsanız, o da kıl payı geçecekse sonrası için şansı yoktur demek ki
![]()