Yarın gelir kötüler bişey dersem
Yarın gelir kötüler bişey dersem
Yavaş yavaş yontuluyor sanırımYarın gelir kötüler bişey dersem![]()
Beni mi kıskandırmaya calişiyorsun napıyorsun? Övme şunun Hande'ciliğini en iyisi benim taaağm mıYavaş yavaş yontuluyor sanırım![]()
![]()
Şampiyon nasıl olamaz diye kükredi
![]()
Aaa ozaman oy atıp destek ol şarkıcına yoksa Kütüğü Handeci yaparımBeni mi kıskandırmaya calişiyorsun napıyorsun? Övme şunun Hande'ciliğini en iyisi benim taaağm mı![]()
Baştan diyoruz yaa yarı tura cıkarsa ne ala diye![]()
6 tane şarkı çıkacakmış Hande 13 oy ile 3. sırada. Tabi ki geçecek yani bunun fanlıkla ne alakası var, olanı söylüyoruz sadece
40 fırın ekmek yiyemeyeceği içinAaa ozaman oy atıp destek ol şarkıcına yoksa Kütüğü Handeci yaparım![]()
![]()
![]()
Aferim yerini bil böyle fan etiketiketi yağiştirmaya çalişiyor. Fan derse sana bana yönlendir6 tane şarkı çıkacakmış Hande 13 oy ile 3. sırada. Tabi ki geçecek yani bunun fanlıkla ne alakası var, olanı söylüyoruz sadece![]()
Aferim yerini bil böyle fan etiketiketi yağiştirmaya çalişiyor. Fan derse sana bana yönlendir![]()
Hande avatarı bekliyoruz Kütük bey den6 tane şarkı çıkacakmış Hande 13 oy ile 3. sırada. Tabi ki geçecek yani bunun fanlıkla ne alakası var, olanı söylüyoruz sadece![]()
Testere alıp geleyim kütüğü kesmeliyimHande avatarı bekliyoruz Kütük bey den![]()
![]()
![]()
Testere alıp geleyim kütüğü kesmeliyim![]()
Şu koymayı düşündüğü avatardan sonra büyük bir testere al gel bencede
Kaşlarını sarıya boyattıgı dönem. Yine tarzını konuşturmuş
Şu koymayı düşündüğü avatardan sonra büyük bir testere al gel bencede![]()
![]()
![]()
@denizz19 da bir ara şunu avatar yapmıştı, o geldi aklımaKaşlarını sarıya boyattıgı dönem. Yine tarzını konuşturmuş![]()
Burada kaşlar sıkıntı@denizz19 da bir ara şunu avatar yapmıştı, o geldi aklımaSizin gözlerinizi ameliyat ettirmek lazım, bunları beğenen insan normal olamaz
![]()
Modaya yön veren TEDx 2018 konferansına konuşmacı olarak çağrildilar bi kere taağ mı@denizz19 un sılasını da korudum yaa sayende
![]()
Masacrenin derdi sarısın bana daha yakışıyor diye@denizz19 da bir ara şunu avatar yapmıştı, o geldi aklımaSizin gözlerinizi ameliyat ettirmek lazım, bunları beğenen insan normal olamaz
![]()
Masacrenin derdi sarısın bana daha yakışıyor diye![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa yenimi görüyorsun @MasacRE- i cnm forumda 1 yıldır fotosu dönüyorOhaaa gece gece şok oldum![]()
Yok senin attıgın fotoyu biliyorum da sarişin oluşlarıHahah Aaa yenimi görüyorsun @MasacRE- i cnm forumda 1 yıldır fotosu dönüyor
İnsan önce ayanda bir kendine baksın sözü geldi aklıma![]()
![]()
![]()