2016 En Favori Şarkı 2016 | Yarı Final | A Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Finale Yükselmeli?

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen ver oyunu kurtul bu baskıdan
@Çiğdem- Sıla Afitapı da çok dinledin bence sen tarafsız ol
Hadi kullan artık cadıcım bekliyoruz
sılanın bu 3 şarkısınıda seviyordum çeyreğe kadar üçünede destek oldum benden bukadar destekte iyi bence ona

durum leylayı ben yılbaşı gecesinde onur ve nergisin söylediklerinde fark etmiştim sonra takip ettiğim bir şarkı oldu nergis onur dısında gökhan türkmen etkiside var buraya kadar şarkıyı gökhan türkmen durum leyla diye yazıp destekledim

Ben kimi desteklediğini iyi biliyorum

O zaman bir kez daha Gökhan Türkmen - Durum Leyla yazıp oyunu vermeni heyecanla bekliyoruz canım

Oylar Durum Leylaya

Sırf birilerini sevindirmek adına Durum Leyla diyecek traji komik
Ama ben pes etmeyeceğim Sıla finale adını yazdıracak

Bilmiyorum arkadaşlar belki oy kullanmam. :a Afitap sevdiğim şarkı diğeri de mantıksal açıdan iyi. siz en iyisi başka oy kullanacak arkadaşlara yönelin.

Sıla turlarsa finalde fanları sayesinde rahat kazanır. Oysa Ayşegül ismiyle değil tamamen kendi hakkıyla gelmiş. Buna rağmen finalde desteğim Simge'den yana olur daha önce de dedim.

Sırf birilerini sevindirmek adına Durum Leyla diyecek traji komik
Ama ben pes etmeyeceğim Sıla finale adını yazdıracak

Güzel mücadele oluyor bence, hak eden kazansın ne diyelim

Sıla turlarsa finalde fanları sayesinde rahat kazanır. Oysa Ayşegül ismiyle değil tamamen kendi hakkıyla gelmiş. Buna rağmen finalde desteğim Simge'den yana olur daha önce de dedim.
Nereden biliyorsun hakkıyla geldiğini? Sadece Sıla mı oy topladı karşı tarafta oy topladı senin gibi birine taraflı olmak yakışmıyor

Nereden biliyorsun hakkıyla geldiğini? Sadece Sıla mı oy topladı karşı tarafta oy topladı senin gibi birine taraflı olmak yakışmıyor

Sıla'yı MS'de desteklemiştim, o şarkıyla bugün gelse bugün yine desteklerdim, benim için önemli olan hangisinin daha iyi olduğu. Ve görüldüğü üzere Sıla'nın bu turda kazanacak olması yalnızca isminin ününden dolayı olur. Gerek şarkı gerek klip gerek ses, Durum Leyla'yı daha iyi görüyorum. Herkes Sıla propagandası yaptığı için, dengelemek adına Leyla propagandası yapmamı anlayışla karşılaman gerekir.

Sıla'yı destekleyen bir tek ben ve yiğit var savunucu anlamında
Sıla'nın ismiyle alakası Yok sen şarkıyı sevmedin diye şarkı kötü Ve ismiyle kazanıyor demen abes

ama bu olmaz ki en sevdiğim iki şarkı ama sılacıyım bu yüzden afitap

Sıla'yı destekleyen bir tek ben ve yiğit var savunucu anlamında
Sıla'nın ismiyle alakası Yok sen şarkıyı sevmedin diye şarkı kötü Ve ismiyle kazanıyor demen abes

Haklısın demek istediğim benim Sıla sevgim ya da antiliğim yok, ben o anki yarışan şarkılara bakarım ve bana göre hangisini daha iyi bulmuşsam onu savunuyorum, yarışma yarışmada kalır ama.

Ablacım hür iradenle oyunu bekliyoruz ben ve @Bully Durum Leyla demeni öneriyoruz.
@Çiğdem-

İlk defa @mrt-06, @Bully ve @Gökhan Türkmen ile kutsal ittifak yapmışım şaka maka, Gökhan Türkmen'e rağmen umarım kaybetmeyiz ne diyelim.

ama bu olmaz ki en sevdiğim iki şarkı ama sılacıyım bu yüzden afitap
Çok doğru karar verdin kardeşim Sıla'yı seçerek asrın oyunu verdin kesinlikle geleceğini hiç ummuyordum

Neyse problem değil Sıla severiz biz ölümüne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...