Ben zaten çalışmam Sıla için, oyumu verir bir daha da görünmem. Ortamı @Harunnn60 a bırakırız.Harun doğru kişiye oy verecektir kendisi de en çok Sıla'yı dinlediğini söylüyor Zaten ama teminat vermeliyiz kanka ben verdim
Ben zaten çalışmam Sıla için, oyumu verir bir daha da görünmem. Ortamı @Harunnn60 a bırakırız.Harun doğru kişiye oy verecektir kendisi de en çok Sıla'yı dinlediğini söylüyor Zaten ama teminat vermeliyiz kanka ben verdim
Valla korkulacaksa senden korkulur, finalde Simge'nin karşısındakini desteklersin sen şimdi @Harunnn60 Oyunu gör ve oyunu boz.@Harunnn60 şuan oyunu almak için her şeyi söylerler sonra olan yine senin simgeye olur. Sıla fanı çok forumda birde Sırf birilerine yaranmak için oy atacaklar var. Kimse oy toplamasa dahi zorlanırsın. Bu gerçeği göreceğine Eminim.
Simge hakkında ne düşünüyorsun.Ben zaten çalışmam Sıla için, oyumu verir bir daha da görünmem. Ortamı @Harunnn60 a bırakırız.
Mantıklı karar vermek istiyorum.@Harunnn60 şuan oyunu almak için her şeyi söylerler sonra olan yine senin simgeye olur. Sıla fanı çok forumda birde Sırf birilerine yaranmak için oy atacaklar var. Kimse oy toplamasa dahi zorlanırsın. Bu gerçeği göreceğine Eminim.
Son snyde gol atıyor olucaz 90a takmak gibi düşünYenilse bile fark 1-2, nereye 90'a takıyor?
Valla doğru konuşacağım öyle çok sevdiğim bir isim değil, şu an yarışan şarkısını da pek sevmem ama diğer oylamada karşısındaki rakip güçsüz diye ona oy verdim. Finale çıkarsa verir miyim bilmiyorum, ama sen Sıla'ya oy ver ben iki tarafa da oy vermem. Hatta beni ikna edersen ona da oy verebilirim.Simge hakkında ne düşünüyorsun.
Mantıklı karar vermek istiyorum.
Finale Sıla çıkamazsa gider Ayşegül'e oy toplarım diyeyim sana hahahaSimge hakkında ne düşünüyorsun.
Mantıklı karar vermek istiyorum.
@Harunnn60 Sılayı finalde istemezsin ama Durum Leyla da çıksa aynı durumu görürsün .ssValla doğru konuşacağım öyle çok sevdiğim bir isim değil, şu an yarışan şarkısını da pek sevmem ama diğer oylamada karşısındaki rakip güçsüz diye ona oy verdim. Finale çıkarsa verir miyim bilmiyorum, ama sen Sıla'ya oy ver ben iki tarafa da oy vermem. Hatta beni ikna edersen ona da oy verebilirim.
Finale Sıla çıkamazsa gider Ayşegül'e oy toplarım diyeyim sana hahaha
İki grubada oy kullanmaz hahahaValla doğru konuşacağım öyle çok sevdiğim bir isim değil, şu an yarışan şarkısını da pek sevmem ama diğer oylamada karşısındaki rakip güçsüz diye ona oy verdim. Finale çıkarsa verir miyim bilmiyorum, ama sen Sıla'ya oy ver ben iki tarafa da oy vermem. Hatta beni ikna edersen ona da oy verebilirim.
DenYiğ çalışıyor.@Harunnn60 Sılayı finalde istemezsin ama Durum Leyla da çıksa aynı durumu görürsün .ss
@Harunnn60 Sılayı finalde istemezsin ama Durum Leyla da çıksa aynı durumu görürsün .ss
Bilmiyorum arkadaşlar belki oy kullanmam. :a Afitap sevdiğim şarkı diğeri de mantıksal açıdan iyi. siz en iyisi başka oy kullanacak arkadaşlara yönelin.Valla doğru konuşacağım öyle çok sevdiğim bir isim değil, şu an yarışan şarkısını da pek sevmem ama diğer oylamada karşısındaki rakip güçsüz diye ona oy verdim. Finale çıkarsa verir miyim bilmiyorum, ama sen Sıla'ya oy ver ben iki tarafa da oy vermem. Hatta beni ikna edersen ona da oy verebilirim.
Başka oy yollayacak kalmadı sen kaldın Harun hadi kırma buluştuğumuz günün hatrına, o içtiğimiz çayın, izlediğimiz sinemanın, yediğimiz tavuğun hatrınaBilmiyorum arkadaşlar belki oy kullanmam. :a Afitap sevdiğim şarkı diğeri de mantıksal açıdan iyi. siz en iyisi başka oy kullanacak arkadaşlara yönelin.
Abi bak diğerine kullanacaktım normalde ama Afitap'ı daha çok dinlemiştim buna rağmen hadi tarafsız olayım dedim.Başka oy yollayacak kalmadı sen kaldın Harun hadi kırma buluştuğumuz günün hatrına, o içtiğimiz çayın, izlediğimiz sinemanın, yediğimiz tavuğun hatrına
Hadi de nolur de evet de Sıla de istikrarı sürdür cansın sen sana bundan Sonra kötü davranmayacağımAbi bak diğerine kullanacaktım normalde ama Afitap'ı daha çok dinlemiştim buna rağmen hadi tarafsız olayım dedim.
O kadar kararsızsan oy kullanma. Ne oy verirsen diğer taraf kırılacak. Etkinlik sahibi olarak @Çiğdem- son sözü söylesinAbi bak diğerine kullanacaktım normalde ama Afitap'ı daha çok dinlemiştim buna rağmen hadi tarafsız olayım dedim.
Ayy sen nerden çıktın bitliO kadar kararsızsan oy kullanma. Ne oy verirsen diğer taraf kırılacak. Etkinlik sahibi olarak @Çiğdem- son sözü söylesin
Ben kullanıcam şimdi kafam zaten dertli cnm birde bunun sitresliyle uğraşmıyayım şimdi kullanıyorumO kadar kararsızsan oy kullanma. Ne oy verirsen diğer taraf kırılacak. Etkinlik sahibi olarak @Çiğdem- son sözü söylesin
Sıla demeyeceğin aşikarBen kullanıcam şimdi kafam zaten dertli cnm birde bunun sitresliyle uğraşmıyayım şimdi kullanıyorum