Hahaha o mu takmıyormuş komikmişOha bunu sen mi diyorsun? 😱 Bir yarışmaya gir, sen de karıştırırsın ortalığı valla. Senle Deniz bu yarışmalarda takıntı yapıyorsunuz
Hahaha o mu takmıyormuş komikmişOha bunu sen mi diyorsun? 😱 Bir yarışmaya gir, sen de karıştırırsın ortalığı valla. Senle Deniz bu yarışmalarda takıntı yapıyorsunuz
Oha bunu sen mi diyorsun? 😱 Bir yarışmaya gir, sen de karıştırırsın ortalığı valla. Senle Deniz bu yarışmalarda takıntı yapıyorsunuz
Şaka da olsa bu söylediğin hoş değildi Yiğit.Onlar boş laf yapmaktan başka işe yaramaz, güvendiğin kişiler onlar mı?
Şaka olarak söylediğimi çok iyi biliyorsun, ne var gocunacak?Şaka da olsa bu söylediğin hoş değildi Yiğit.
Bugün özel günümdeyim.Şaka olarak söylediğimi çok iyi biliyorsun, ne var gocunacak?
Söyleseydin özel günün olduğunu söylemezdim.Bugün özel günümdeyim.
Kapmaya gerek yok, @hayret bi şey zaten Sılacı@Yiğitt @hayret bi şey gelmiş kapalım hemen
Sıla'ya destek bekliyoruz Hayrettin bu arada hoş geldin tekrardan profile de yazdım
Muhteşemsin, tam vaktinde geldin.Gelmişken kullanayım, Sıla tabiki
İyi ki gelmişsin siz sılacıları kafamda hep andım gelseler keşke diye @Arslan Bey @eskici hiçbiri yoktuGelmişken kullanayım, Sıla tabiki
@eskici de dönse keşke.İyi ki gelmişsin siz sılacıları kafamda hep andım gelseler keşke diye @Arslan Bey @eskici hiçbiri yoktu
Sıla kazanmış oluyor son gelişme olmazsa, her türlü bizde. Akşama kutlama yaparız.Aynen Ya o olsa şimdi şöyle derdi ayıpsın kanka Tabiki Sıla
@Harunnn60 Sıla demeyeceksen oy kullanma, tarafsız olursun böylece.Kanka şimdilik öyle Harun eşitlese bile umarım bir çirkef çıkıp Durum Leyla demez daha yazmayalım vakit geçtikçe geçsin
Harikasın doğru tercihi yapacağını biliyordum.Kullandım oyumu.