HahahaOha bunu sen mi diyorsun? 😱 Bir yarışmaya gir, sen de karıştırırsın ortalığı valla.Senle Deniz bu yarışmalarda takıntı yapıyorsunuz
![]()
HahahaOha bunu sen mi diyorsun? 😱 Bir yarışmaya gir, sen de karıştırırsın ortalığı valla.Senle Deniz bu yarışmalarda takıntı yapıyorsunuz
![]()
Oha bunu sen mi diyorsun? 😱 Bir yarışmaya gir, sen de karıştırırsın ortalığı valla.Senle Deniz bu yarışmalarda takıntı yapıyorsunuz
![]()
Şaka da olsa bu söylediğin hoş değildi Yiğit.Onlar boş laf yapmaktan başka işe yaramaz, güvendiğin kişiler onlar mı?![]()
Şaka olarak söylediğimi çok iyi biliyorsun, ne var gocunacak?Şaka da olsa bu söylediğin hoş değildi Yiğit.![]()
Bugün özel günümdeyim.Şaka olarak söylediğimi çok iyi biliyorsun, ne var gocunacak?
Söyleseydin özel günün olduğunu söylemezdim.Bugün özel günümdeyim.![]()
Kapmaya gerek yok, @hayret bi şey zaten Sılacı@Yiğitt @hayret bi şey gelmiş kapalım hemen
Sıla'ya destek bekliyoruz Hayrettin bu arada hoş geldin tekrardan profile de yazdım![]()
Muhteşemsin, tam vaktinde geldin.Gelmişken kullanayım, Sıla tabiki
İyi ki gelmişsin siz sılacıları kafamda hep andım gelseler keşke diye @Arslan Bey @eskici hiçbiri yoktuGelmişken kullanayım, Sıla tabiki
@eskici de dönse keşke.İyi ki gelmişsin siz sılacıları kafamda hep andım gelseler keşke diye @Arslan Bey @eskici hiçbiri yoktu![]()
Sıla kazanmış oluyor son gelişme olmazsa, her türlü bizde.Aynen Ya o olsa şimdi şöyle derdi ayıpsın kanka Tabiki Sıla![]()
@Harunnn60 Sıla demeyeceksen oy kullanma, tarafsız olursun böylece.Kanka şimdilik öyle Harun eşitlese bile umarım bir çirkef çıkıp Durum Leyla demez daha yazmayalım vakit geçtikçe geçsin![]()
Harikasın doğru tercihi yapacağını biliyordum.Kullandım oyumu.![]()