Kaçıyorum ben şimdi.@Harunnn60 Sıla de kanka bak Sıla demezsen yine Sıla çıkar finale bu kez senin oyun sebebiyle arka çıkarım ama Sıla dersen arka çıkmam
Kaçıyorum ben şimdi.@Harunnn60 Sıla de kanka bak Sıla demezsen yine Sıla çıkar finale bu kez senin oyun sebebiyle arka çıkarım ama Sıla dersen arka çıkmam
Sıla da Ne üzülmüştür şimdiSıla ismiyle kazandığı için ister istemez antipatim daha da arttı (kişiliğine değil elbette). Bu da gösteriyor ki finalde Simge'yi 10 kat daha fazla destekleyeceğiz.
@Harunnn60 sonuç ne çıkarsa çıksın görürsün sen Simgeye karşı neler yapacağım
Kutlamayı nerede yapıyoruz kanka?Sıla da Ne üzülmüştür şimdi
Katy Perry yada Shakira olsa neyse ama Simge için pekte üzülmem.@Harunnn60 sonuç ne çıkarsa çıksın görürsün sen Simgeye karşı neler yapacağım
Demek öyleKaty Perry yada Shakira olsa neyse ama Simge için pekte üzülmem.
Sıla da Ne üzülmüştür şimdi
Dur kanka bi kesinleşsin seni Yatağa aman eve atarımKutlamayı nerede yapıyoruz kanka?
Ben böyle hadsizlik görmedim...Dur kanka bi kesinleşsin seni Yatağa aman eve atarım
Hahaha aynen Sıla ismiyle kazanmış nedir ya soy ismiyle kazanacak değil YaTavşan dağa küsmüş misali oldu benim durum.
Evde parti işte beğenemedin miBen böyle hadsizlik görmedim...
Umarım Durum Leyla üst tura çıkar.
Ben New York, Paris turu yaparız diye düşünmüştüm.Hahaha aynen Sıla ismiyle kazanmış nedir ya soy ismiyle kazanacak değil Ya
Evde parti işte beğenemedin mi
Senin canın sağ olsun paşamBen New York, Paris turu yaparız diye düşünmüştüm.
İşte gerçek bizSıla'dan soğudum resmen nasıl başardın bunu. @denizz19
Elinde olsa Esma Sultan cephesini boğarsın sen.Senin canın sağ olsun paşam
İşte gerçek biz