Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,078
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Sen pis hesaplaşmaların kurbanı oldun galibaYa benim suçum ne
Referandum sonuçları gibi ilerliyor.O değil de forum hayatımda hiç böyle mücadele etmemiştim, hâlâ kazanmış sayılmayız biraz destek yahu@sokak sanati @Harunnn60
Bana deyip senin etiket yapman tam trajedi
Uğraşmıyorum artık yazık
Senin bu hallerini de gördüm ya sınırsız banlansam da gam yemem.O değil de forum hayatımda hiç böyle mücadele etmemiştim, hâlâ kazanmış sayılmayız biraz destek yahu@sokak sanati @Harunnn60
Senin bu hallerini de gördüm ya sınırsız banlansam da gam yemem.O değil de forum hayatımda hiç böyle mücadele etmemiştim, hâlâ kazanmış sayılmayız biraz destek yahu@sokak sanati @Harunnn60
Eğer Galatasarayla gecilirsek bodrumda dalga geçiyorlar bodrumspor türkiye kupasında Antalya dan intikamı alsın artık başakşehir şampiyon olsun beşiktaş ta 3.yıldız I alamasin feneri 4.yıldızdan sen ettin @Yiğitt sık aya oy vererekSen merak etme aslanım, biz de adam bitmez.
Uğraşmıyorum artık yazık
OkBizden 4 kat daha fazla mesai vermişsin, kaybetsek bile ne diyelim Hayırcıların kaybetmesi gibi olur ama kazanırsak büyük olay
Peki sana attığım harikayı not ettin miters pandik atanları not ettim bir yerehogathanın MS yarışmasında değerlendirmeye alayım bu ters pandikleri
Bu da mı gol değil bu da mı gol değilHadi rahatlamak için 1 gol daha, tam destek tam mesai @Harunnn60 @sokak sanati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?