Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,078
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Sen pis hesaplaşmaların kurbanı oldun galibaYa benim suçum ne![]()
Referandum sonuçları gibi ilerliyor.O değil de forum hayatımda hiç böyle mücadele etmemiştim, hâlâ kazanmış sayılmayız biraz destek yahu@sokak sanati @Harunnn60
Bana deyip senin etiket yapman tam trajedi![]()
Uğraşmıyorum artık yazık
Senin bu hallerini de gördüm ya sınırsız banlansam da gam yemem.O değil de forum hayatımda hiç böyle mücadele etmemiştim, hâlâ kazanmış sayılmayız biraz destek yahu@sokak sanati @Harunnn60
Senin bu hallerini de gördüm ya sınırsız banlansam da gam yemem.O değil de forum hayatımda hiç böyle mücadele etmemiştim, hâlâ kazanmış sayılmayız biraz destek yahu@sokak sanati @Harunnn60
Eğer Galatasarayla gecilirsek bodrumda dalga geçiyorlar bodrumspor türkiye kupasında Antalya dan intikamı alsın artık başakşehir şampiyon olsun beşiktaş ta 3.yıldız I alamasin feneri 4.yıldızdan sen ettin @Yiğitt sık aya oy vererekSen merak etme aslanım, biz de adam bitmez.![]()
Uğraşmıyorum artık yazık![]()
OkBizden 4 kat daha fazla mesai vermişsin, kaybetsek bile ne diyelim Hayırcıların kaybetmesi gibi olur ama kazanırsak büyük olay![]()
Peki sana attığım harikayı not ettin miters pandik atanları not ettim bir yerehogathanın MS yarışmasında değerlendirmeye alayım bu ters pandikleri
![]()
Bu da mı gol değil bu da mı gol değilHadi rahatlamak için 1 gol daha, tam destek tam mesai @Harunnn60 @sokak sanati