Valla bizde ortam böyle, ister beğen ister beğenme.Bedel ödetirim.
![]()
Neyse bu gecenin hezimetini bi atlat sonra gel. Simge önde.
Valla bizde ortam böyle, ister beğen ister beğenme.Bedel ödetirim.
![]()
En çok da sen sinir ettin beni yerli dizilerle alakan olmamasına rağmen gittin @sokak sanati nın gazıyla Emire oy attın
La bu @sokak sanati manyağını tanımıyor musun sen bizde kim var öyle oy toplayacakBaşrol oyuncusu Ulusoy, yan roldeki Kozcuoğlu'na mı yenildi?Oy toplayıp birlik olamadıysanız suçlu sizsinizdir.
![]()
En çok da sen sinir ettin beni yerli dizilerle alakan olmamasına rağmen gittin @sokak sanati nın gazıyla Emire oy attınBen de karşılıj olarak @denizz19 ile anlaşıp Sıla'ya oy verdim yoksa oy kullanmayacaktım. Simge kaybederse Tolstoyu suçlayın @Harunnn60
![]()
Ya benim suçum neEn çok da sen sinir ettin beni yerli dizilerle alakan olmamasına rağmen gittin @sokak sanati nın gazıyla Emire oy attınBen de karşılıj olarak @denizz19 ile anlaşıp Sıla'ya oy verdim yoksa oy kullanmayacaktım. Simge kaybederse Tolstoyu suçlayın @Harunnn60
![]()
La bu @sokak sanati manyağını tanımıyor musun sen bizde kim var öyle oy toplayacak![]()
İşte o da senin gazınla oluyor aynı anlama geliyorYok o kardeşimiz bizi sever. Gaz vermeme gerek yok. Sözü vardı. Yani Simge dersem Emir diyecekti. Dedi dedim.![]()
Komik değil
Biz istişare yapıyoruz zaten, İzmir oyları henüz gelmedi. Meraklanmayın, biz kazandık.
Yiğitle konuşuyorum iftira atma
Adam kaldı mı.Biz istişare yapıyoruz zaten, İzmir oyları henüz gelmedi. Meraklanmayın, biz kazandık.![]()
Kanka bırak ya bize diyorlar kendileri oy istiyorlarBiz istişare yapıyoruz zaten, İzmir oyları henüz gelmedi. Meraklanmayın, biz kazandık.![]()
Sen merak etme aslanım, biz de adam bitmez.Adam kaldı mı.![]()
Acil durum toplantısı yapmamız lazım, geçersiz oylar olduğunu düşünüyorum.Kanka bırak ya bize diyorlar kendileri oy istiyorlar![]()